Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Fiat Grande Panda: зачаровує з першого погляду

Поки Fiat розширює свою глобальну модельну лінійку, вибір у Північній Америці залишається обмеженим. Італійський виробник нещодавно представив перші зображення Grande Panda, милого кросовера, створеного для європейського ринку B-сегменту.

Хоча назва Grande Panda звучить масштабно, сам автомобіль доволі компактний. З довжиною 157,1 дюйма, він на 2,7 дюйма коротший за середній показник у своєму сегменті та на 10,1 дюйма менший за Fiat 500X, який вже знято з виробництва в Північній Америці.

Fiat Grande Panda: зачаровує з першого погляду

Розмір автомобіля може бути меншим, ніж його назва, але його дизайн точно виправдовує очікування. Grande Panda має безліч складних дизайнерських елементів, що робить його схожим на концепт-кар, а не на серійну модель.

Передні та задні фари мають піксельний мотив, схожий на Hyundai Ioniq 5. Назва "PANDA" вибита з обох боків, а на задньому люку красується напис "FIAT". 17-дюймові легкосплавні диски з діамантовим різьбленням також підтримують піксельну тематику, нагадуючи геометричні форми 1980-х років та оригінальну Panda 4x4.

Grande Panda буде побудована на платформі Stellantis Smart Car, яку вона розділяє з нещодавно представленим Citroën ë-C3. Як і Citroën, Grande Panda буде доступна у гібридній та електричній версіях.

Fiat Grande Panda: зачаровує з першого погляду

Хоча точні характеристики ще не оголошено, очікується, що електрична версія матиме акумулятор ємністю 44,0 кВт-год, запас ходу 318 км (згідно з оптимістичним європейським циклом WLTP) та 113 кінських сил. Гібридна модель ймовірно матиме 1,2-літровий трициліндровий двигун з турбонаддувом, який працюватиме в парі з електродвигуном для помірного збільшення потужності.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке