Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

У 2025 році BMW M2 пройде значне оновлення

Також буде покращена інформаційно-розважальна система та перероблена дизайн приладової панелі, орієнтована на екранний інтерфейс.

Представлений всього два роки тому, остання модель BMW M2 на 2023 рік здивувала редизайном і 453-сильним твін-турбо шестициліндровим двигуном. BMW не зупиняється на досягнутому і вже готується до випуску моделі 2025 року, яка отримає більше потужності, нові кольори і покращені технології.

Під капотом автомобіля знаходиться 3,0-літровий двигун з подвійним турбонаддувом, який тепер розвиває 473 к.с. Це на 20 к.с. більше, ніж у попередньої моделі, і значний стрибок від попереднього покоління M2, випуск якого припинився у 2021 році. Модель з заднім приводом зберігає вибір між шестиступінчастою механічною коробкою передач і восьмиступінчастою автоматичною трансмісією. Варіанти з автоматичною коробкою передач отримають підвищений крутний момент, який тепер складає 443 фунт-фут, у порівнянні з попередніми 406 фунт-фут, в той час як моделі з механічною коробкою передач залишають його на рівні 402 фунт-фут. BMW також удосконалила систему керування дросельною заслінкою для кращої реакції.

У 2025 році BMW M2 пройде значне оновлення

У режимі прискорення BMW стверджує, що M2 з механічною коробкою передач розганяється від 0 до 100 км/год за 4,1 секунди, в той час як автоматичний варіант досягає того ж результату за 3,9 секунди. Незалежні тести Car and Driver показують, що ці значення можуть бути консервативними, оскільки їх власна версія M2 розганяється за 3,9 секунди. Максимальна швидкість залишається обмеженою на рівні 250 км/год, але може бути піднята до 285 км/год за допомогою пакету M Driver's.

BMW також вводить нові варіанти кольорів на 2025 рік, такі як жовтий Сан-Паулу, червоний металік Вегас, сірий металік Хмарочос і синій металік Портімао. Крім того, завдяки програмі індивідуальної кастомізації, покупці можуть вибрати Java Green металік, Voodoo Blue, Grigio Telesto Pearl Effect металік і Twilight Purple Pearl Effect металік. Колеса тепер можуть бути покриті яскравим сріблястим коліром, що гармонійно поєднується з оновленнями дизайну, такими як чорні значки зі сріблястими контурами і стандартні чорні вихлопні труби.

У 2025 році BMW M2 пройде значне оновлення

У салоні BMW відбулись оновлення, зокрема нове рульове колесо з плоским дном, червоним центральним маркером і шкіряною оббивкою. Шкіряні сидіння тепер стандартно укомплектовуються алькантарою і підігрівом, а сидіння M Carbon тепер доступні як окрема опція. Центральним елементом є вигнутий дисплей з 12,3-дюймовим цифровим кластером приладів і 14,9-дюймовим сенсорним екраном, що працює під управлінням новітньої операційної системи BMW. Клімат-контроль тепер цифровий з голосовими командами, максимально мінімізуючи фізичні кнопки.

Виробництво BMW M2 2025 року розпочнеться у серпні на заводі в Мексиці. Очікується, що базова ціна підніметься до $66 075, що трохи більше, ніж за модель 2024 року.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке