Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Ford оголосив про ряд інновацій для Mustang GTD (ВІДЕО)

Перед великим дебютом Mustang GTD, що оцінюється у 325 000 доларів США на GT3 у Ле-Мані, Ford оголосив про ряд інновацій для цього автомобіля, включаючи спеціальний пакет покращень, спрямований на підвищення його гоночних характеристик.

Mustang GTD, який буде змагатися у GT3, також підготований для вуличних умов, і Ford представив кілька варіантів модернізації, включаючи пакет Performance для оптимізації ваги та аеродинаміки. Цей пакет включає антикрила та значний передній спліттер для підвищення притискної сили, а також систему зменшення аеродинамічного опору, що вбудована в видатне заднє крило. Закриття днища також входять до складу цього пакета, як і пакет Lightweight, який спрощує авто, звільняючи місце для вражаючих 20-дюймових магнієвих дисків, покритих в Chroma Flame.

Ford не розголошувала причин вдосконалення вже вражаючого Mustang GTD і не надавала інформації про ціни. Але компанія наголосила, що цей пакет має критичне значення для досягнення часу круга менше семи хвилин на Нюрбургринзі.

Ford оголосив про ряд інновацій для Mustang GTD (ВІДЕО)

Грег Гудолл, головний інженер Mustang GTD, підкреслив, що для встановлення рекордів, таких як на Нюрбургринзі, потрібні комплексні можливості у всіх аспектах авто - керуванням, зчепленням, гальмуванням та прискоренням.

Салон GTD має багато рис Мустанга, включаючи інтегровані екрани розміром 13,2 та 12,4 дюймів, що схожі на преміум-комплектацію. Стандартні сидіння Recaro доповнені графікою дисплея на замовлення, титановими пелюстками перемикання передач та спеціалізованими елементами керування на центральній консолі. Рульове колесо та заднє вікно, що відкриває вид на підвіску, підкреслюють привабливість GTD.

Ford планує обмежений виробничий цикл на два роки для GTD з приблизним обсягом випуску 1400 одиниць. Ціни залишаються приблизними, але попит з Північної Америки перевищив вже 7500 заявок, що заохочує Ford відкрити бронювання для європейських клієнтів в найближчий час.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке