Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

AA стає першою компанією, яка впроваджує електроевакуатори у Великій Британії

AA стала першою службою технічної допомоги на дорозі, яка запустила новий парк повністю електричних фургонів і вантажівок, готуючись до переходу на нульові викиди та досліджуючи використання електромобілів у "реальних умовах".

Застосовуючи підхід "тестування та масштабування", компанія запровадить три 'концептуальні' акумуляторно-електричні транспортні засоби технічної допомоги та евакуації по всій країні в рамках "пілотного переходу на транспортні засоби з низьким рівнем викидів".

Найбільший та флагманський транспортний засіб цієї схеми - Volvo FE Boniface Slidebed, оснащений платформою з дуже низьким кутом нахилу, що дозволяє плавніше підходити до землі. Електрифікована платформа зсувається назад, майже повністю вирівнюючи рампи з землею.

FE, заснований на дизельному FE 19T, може перевозити до 6000 кг на основній платформі та до 2000 кг на додатковій платформі для підйому автомобілів. (Середня вага нового автомобіля становить майже 1500 кг, а електромобіля - 1940 кг.)

Офіційний запас ходу моделі становить 170 миль, що, за словами AA, є достатнім, оскільки вантажівка буде використовуватися переважно в Лондоні та Бірмінгемі.

Акумулятор ще не має повних характеристик, але FE, ймовірно, буде оснащений чотирма блоками з загальною ємністю 375 кВтг. Швидкість заряджання досягає 150 кВт, а повна зарядка займає 135 хвилин.

Другим електромобілем у парку AA стане фургон Iveco eDaily 7.2T Dyson Powerload, здатний перевозити до 3000 кг.

Він використовує технологію Dyson, що дозволяє дистанційно розгортати рампи для завантаження. Мінімальний запас ходу становить 100 миль, що є достатнім для використання в зонах з низьким рівнем викидів, таких як Лондон, Брістоль і Оксфорд.

80-кіловатний швидкий зарядний пристрій дозволяє зарядити акумулятор від "низького заряду" (зазвичай близько 20%) до повного за 48 хвилин, що, як зазначає AA, відповідає тривалості перерви для водіїв великовантажних автомобілів.

Третій транспортний засіб - це eDaily CRT Van, який базується на шестимісному фургоні для екіпажу, але був модифікований для встановлення блоку CRT, що дозволяє буксирувати до 3250 кг.

Він також оснащений двома акумуляторами, що забезпечують запас ходу в 160 миль, з такими ж часом зарядки, як і у Powerload recovery van.

"Ми раді представити ці революційні транспортні засоби в рамках нашого підходу 'тестування та масштабування' для декарбонізації парку", - сказав Дункан Вебб, керівник флоту AA.

Крім допомоги в декарбонізації парку AA (який наразі налічує 3000 транспортних засобів), нові автомобілі призначені для покращення комфорту для персоналу та клієнтів, а також будуть використовуватися для навчання для масштабного розгортання.

Для досягнення нульових викидів до 2035 року AA також буде проводити структуровані випробування альтернативних видів палива, таких як гідрогенізована рослинна олія (HVO), для оцінки їх життєздатності.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке