Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Перший погляд на Volkswagen GTI Clubsport

Офіційний дебют Volkswagen Golf GTI Clubsport запланований на 31 травня. Якщо ви нетерпляче чекаєте новинок, не хвилюйтеся – VW підготував для вас тизер. Хоча це ще одні тизери, вони майже не залишають місця для уяви, принаймні у візуальному плані.

Golf GTI Clubsport – це більше ніж просто GTI з мінімальними змінами підвіски та новим значком. Він отримав нову передню панель, вдосконалені фари, а також великий логотип VW на решітці, який підсвічується. На задній частині авто розташований великий спойлер на даху, нові задні ліхтарі і панель, що нагадує Golf R, але з одинарними вихлопними трубами по кутах. Автомобіль оснащений новими 19-дюймовими колесами, а ковані колеса Warmenau вагою 17 фунтів можна замовити додатково.

Представлена майже серійна версія має захисну плівку, але вже зараз можна уявити її зовнішній вигляд. Механічні зміни поки залишаються в таємниці, хоча VW обіцяє, що Clubsport стане найпотужнішим передньопривідним GTI. Для керування потужністю буде використовуватися електронно керований передній диференціал, а адаптивна система керування шасі DCC буде доступна як опція. Також передбачений спеціальний режим водіння для Нюрбургринга, що цілком логічно, враховуючи місце дебюту цього "гарячого" хетчбека.

Перший погляд на Volkswagen GTI Clubsport

Ми поки не знаємо точну кількість кінських сил, але вона перевищить 241 к.с. поточного GTI. VW також анонсував гоночний автомобіль GTI Clubsport 24h з 343 к.с. Хоча серійна версія навряд чи матиме таку високу потужність, вона буде налаштована для роботи на паливі E20 та інших нововведень. Це викликає цікавість щодо можливостей VW з трековим GTI, можливо, він стане конкурентом Honda Civic Type R з його 315 к.с.

Більше інформації з'явиться наприкінці цього місяця, коли VW представить Clubsport на 24-годинній гонці ADAC на Нюрбургринзі, змагаючись з Clubsport 24h. Ми поділимося всіма деталями, щойно вони стануть доступні.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке