Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

GWM Ora 03 нарешті отримає підтримку Apple CarPlay через 18 місяців після запуску

Власники моделей Ora Funky Cat та GWM Ora 03 тепер можуть скористатися послугами віддзеркалення смартфонів завдяки довгоочікуваному оновленню програмного забезпечення.

Модель 03, яка вийшла на ринок Великої Британії у листопаді 2022 року під назвою Funky Cat, спочатку не мала підтримки Apple CarPlay або Android Auto, але обіцялося, що це стане доступним через кілька місяців.

Autocar нещодавно протестував нову модель 03 з розширеним запасом ходу та функцією віддзеркалення смартфона, але вона була у бета-версії і ще не повністю розгорнута. Тепер програмне забезпечення готове до використання і буде безкоштовно встановлюватися на нові та існуючі автомобілі.

Це оновлення буде безкоштовно встановлюватися на всі поточні та майбутні автомобілі та було розроблено та ретельно протестовано для роботи з інформаційно-розважальною системою електричного хетчбека, що включає два дисплеї по 10,25 дюйма.

Клієнти отримають запрошення підключити свій телефон при вході в автомобіль.

Голосовий асистент 03 "Hello Ora", який надає безконтактну допомогу для таких функцій, як радіо, вікна та контроль клімату, буде продовжувати працювати навіть при підключеному телефоні.

GWM також планує впровадити оновлення програмного забезпечення по повітрю, що позбавить клієнтів необхідності відвідувати дилера для встановлення нових програм, як це буде з цим оновленням.

Протягом останнього року форуми власників були переповнені питаннями про те, коли їхні автомобілі отримають цю функцію. Деякі власники навіть вдавалися до встановлення альтернативного обладнання.

До недавнього часу клієнтам повідомляли, що їхні автомобілі отримають цю функцію "незабаром".

Один з власників зазначив, що проблеми сумісності з телефонами Android спричинили збої в роботі екрану інформаційно-розважальної системи, що спричинило додаткові затримки у впровадженні. Autocar звернувся до GWM за додатковою інформацією.

Ця послуга буде стандартною для обох моделей Pure+ та Pro+, причому перша оснащена батареєю на 48 кВт⋅год, що забезпечує запас ходу в 310 кілометрів, а друга – батареєю на 63 кВт⋅год, яка забезпечує 418 кілометрів.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке