Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Ліврея McLaren Senna Sempre: Поклоніння перлині гонок

Щоб вшанувати надзвичайну спадщину Айртона Сенни, компанія McLaren пропонує вражаюче виявлення шанування на шосейному автомобілі, носієм імені Сенни, а також відповідну ліврею, що прикрашає боліди Формули-1, що готуються до Гран-прі Монако.

Три десятиліття минули з трагічного дня загибелі Айртона Сенни на трасі під час Гран-прі Сан-Марино. Сьогодні McLaren виражає своє повагу шанованому гонщику, прикрашаючи обидва боліди MCL38 лівреєю у стилі Сенни на Гран-прі Монако 26 травня.

Ліврея McLaren Senna Sempre: Поклоніння перлині гонок

Хоча Сенна завершив свою кар'єру в команді Williams, його благородна кар'єра особливо розцвіла під час п'ятирічної роботи в McLaren з 1988 по 1993 рік, коли він виграв три чемпіонати світу Формули-1. Його вплив на спадщину McLaren настільки значний, що бренд назвав свій найгостріший автомобіль на його честь.

У вражаючому жесті McLaren представляє передсерійний гіперкар Senna зі своєї шанованої колекції спадщини, ретельно розфарбований з відповідною лівреєю під назвою "Senna Sempre", що перекладається як "Сенна завжди".

Як гоночні, так і шосейні автомобілі з гордістю демонструють яскраві відтінки бразильського національного прапора Сенни з жовтими, зеленими та синіми вкрапленнями. На гоночних болідах помітна жовта основа, доповнена чіткими синіми та зеленими смугами, нагадуючи культовий гоночний шолом Сенни.

Ліврея McLaren Senna Sempre: Поклоніння перлині гонок

Внутрішня команда спеціальних операцій McLaren ретельно нанесла ліврею на гоночний автомобіль вручну, прикрашаючи її вражаючими посланнями, вплетеними в лакофарбове покриття. Емблематичний логотип "подвійна S" прикрашає накладки на крилах і капот, а на боковинах автомобіля зображені виразні портрети Сенни, як на трасі, так і поза нею. Усередині на дверних панелях є підпис Сенни, а також його вічна цитата: "У мене немає кумирів. Я захоплююся працею, відданістю та компетентністю".

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке