Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Alpine привносить унікальний спортивний авто, який працює на водневому двигуні

Зараз представлено Alpenglow Hy4 - високопродуктивний спортивний автомобіль, що працює на водневому двигуні. Він визначається як відкриття нового напрямку в майбутніх технологіях автомобілебудування як для дорожнього, так і для трекового використання.

Автомобіль, що є еволюцією концепції Alpenglow, буде представлений завтра на трасі Спа-Франкоршам у Бельгії. Це демонструє зростаючий потенціал водневих систем, які працюють на водній енергії.

Оснащений новим 2,0-літровим чотиримісним двигуном з турбонаддувом, відмінним від силової установки A110, Alpenglow Hy4 використовує водень з трьох баків. Кожен бак містить 2,1 кг газу під тиском 700 бар. Водень поєднується з водневим спреєм при впорскуванні у циліндри під тиском 40 бар для зменшення викидів NOx.

Alpine привносить унікальний спортивний авто, який працює на водневому двигуні

Цей автомобіль може досягати обертів до 7000 об/хв, що на 200 об/хв більше, ніж топовий A110 R, і розвиває потужність до 335 к.с. через секвентальну коробку передач. За прогнозами, Alpenglow Hy4 зможе конкурувати з бензиновими аналогами.

Alpine відредагувала пропорції Alpenglow, щоб адаптувати його до нової системи, збільшивши висоту і внесла зміни в конструкцію для розміщення двох пасажирів. Тепер балони з воднем розміщені на бокових стійках.

Автомобіль братиме участь у демонстраційних заїздах на різних визначних заходах, сприяючи вдосконаленню майбутнього водневого двигуна V6, який наразі розробляється Alpine. Цей новий силовий агрегат планується замінити існуючий чотиримісний двигун до кінця року і, можливо, стане базою для участі Alpine в 24 годинах Ле-Мана 2027 року - першого року участі в змаганнях автомобілів, що працюють на водні. Alpine акцентує свою увагу на розвитку правил автоспорту.

Також, Alpine намічає можливе застосування двигуна V6 у майбутніх дорожніх автомобілях. Бруно Фамін, віце-президент Alpine Motorsports, висловив оптимізм щодо ролі водневих двигунів в декарбонізації автоспорту, передбачаючи їх інтеграцію в автомобілі на витривалість і, можливо, у Формулі-1, використовуючи накопичувачі рідини для підвищення ефективності та продуктивності.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке