Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Chery поспішає вирішити проблему з моделлю Omoda 5 після виникнення проблем в задній осі

Уявіть собі ситуацію: ви на новому кросовері, і раптом задня вісь виходить з ладу. На жаль, це стало реальністю для власника Chery Omoda 5 в Малайзії, де на початку квітня відбувся інцидент.

Фотографії пошкодженої сіро-червоної Omoda 5 швидко стають популярними в мережі, показуючи автомобіль без руху, через поломку задньої вісі.

Після звернення до Chery власник отримав запевнення, що проблема буде вирішена. Хоча компанії знадобився час для пошуку рішення, Департамент автомобільного транспорту Малайзії швидко оголосив про відкликання 600 автомобілів Omoda 5 по всій країні.

Під час розслідування виявлено критичний недолік: зношений наконечник автоматичного зварювального апарату постачальника задньої вісі був замінений без повторного калібрування, що призвело до ненадійного приварювання вісі.

Хоча відкликаються всі автомобілі Omoda 5, виготовлені в певний період, це стосується лише близько 60 одиниць.

Chery спілкується з місцевими власниками щодо процесу відкликання. Також власники можуть перевірити свої автомобілі за допомогою ідентифікаційного номера VIN на сторінці Chery Product Update, щоб переконатися, чи потрібно їхні автомобілі відкликати через проблеми з безпекою. Наразі невідомо, чи стосується ця проблема моделей Omoda 5, проданих за межами Малайзії.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке