Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

У серпні відбудеться дебют наступника Lamborghini Huracan з абсолютно новим V8 двигуном

Навіть залишаючи можливість придбання цього нового автомобіля до кінця року, протягом останнього року було багато говорено про Huracan. Нещодавно представлений STJ вважається вирішальним моментом для цієї ери суперкарів, оскільки він означає кінець епохи двигуна V-10 з природним уприскуванням від Volkswagen Group, наслідуючи шлях Audi R8. Але наступне покоління Lambo, що вийде на ринок в другій половині 2024 року, почне нову еру завдяки своєму гібридному силовому агрегату.

Це розкриття випливає з опублікованого звіту компанії за перший квартал 2024 року, який Федеріко Фоскіні, керівник відділу продажів і маркетингу, розкрив докладніше під час розмови з Autocar. Новий Huracan буде використовувати гібридну систему на основі V-подібного V8, що відрізняється від аналогічних пропозицій інших брендів, таких як Porsche або Audi, що також є частиною VW Group.

Франческо Скардаоні, директор Азіатсько-Тихоокеанського регіону, раніше наголошував на фінансовій стабільності Lamborghini, підтверджуючи здатність бренду самостійно розробляти свої майбутні проекти. Однак 5,2-літровий двигун FSI готується до виходу на пенсію, що відбувається в контексті загальної ініціативи VW Group щодо скорочення викидів. Специфікації нового двигуна внутрішнього згоряння припускають, що турбонагнітач буде активним на 7 000 об/хв, з червоною лінією на 10 000 об/хв, і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням, аналогічною до тієї, що встановлена на Revuelto. Предполагається, що майбутня версія Huracan матиме додатковий простір для розміщення обладнання, характерного для архітектури PHEV.

Залишаючись вірними своїм традиціям, Lamborghini підтвердила свій намір надати новому суперкару ім'я, пов'язане з бойовим биком. Недавня реєстрація торгової марки "Temerario" в Бюро інтелектуальної власності Європейського Союзу свідчить про це, хоча конкретний зв'язок з іспанським боєцьким биком залишається невизначеним.

З випуском наступника Huracan Lamborghini завершить електрифікацію свого модельного ряду. В той час як Revuelto буде мати гібридну конфігурацію з V-12, Urus SE замінить попередні версії, Urus S і Urus Performance, з чистим V-8. Попередні замовлення на флагманську модель Lamborghini продовжують надходити в осяжному майбутньому, підтримуючи його популярність до початку 2030-х років.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке