Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Новий Subaru WRX підтверджує свою силу (ВІДЕО)

Навіть у найважчих умовах змагань WRX продовжує демонструвати вражаючі результати.

Незважаючи на те, що деякі фанати можуть стурбовано дивитися на його розвиток, остання модель Subaru WRX залишається вірною своїй спадщині. Хоча деякі критики порівнюють його зі стандартним седаном Impreza з турбонаддувом, WRX продовжує доводити свою конкурентоспроможність на трасах ралі, розвіюючи всі сумніви, що виникли після припинення виробництва моделі STI.

Під час навчання на ралійній школі Team O'Neil у Нью-Гемпширі, новий WRX пройшов випробування для оцінки його робочих характеристик. Його стандартна система повного приводу демонструє вражаючу керованість, отримавши високу оцінку від інструктора Вайатта Нокса, який описує її як «надзвичайно вправну».

Нокс зауважує, що 272-сильний WRX перевершує очікування щодо швидкості, особливо в порівнянні з більш потужними STI минулого. Він відзначає його продуктивність на гравійних трасах, завдяки налаштованому механічному розподілу потужності Subaru, який виходить за межі стандартних очікувань.

Хоча малоймовірно, що багато власників WRX будуть робити трюки в повітрі, Нокс підкреслює, що автомобіль має вражаючу стійкість при виконанні стрибків, зберігаючи стабільну траєкторію під час польоту та приземлення - важливу рису для будь-якого ралійного автомобіля.

На етапах Team O'Neil, де важливий час, WRX переважає над своїми суперниками, показуючи час на дві секунди швидше, ніж наступний найшвидший автомобіль, CanAm Maverick, що йшов поруч. Це підтверджує позицію WRX як чинного чемпіона серед легальних ралійних автомобілів для вулиць, принаймні до тих пір, поки GR Corolla не пройде схожі тестові умови.

 
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке