Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

У 2025 році на світ з'явиться перша модель гібридного позашляховика New Omoda 7

Новинка викличе Toyota RAV4 на ринку. Цей середньорозмірний позашляховик, вироблений в Китаї, планує не лише конкурувати з популярними Hyundai Tucson та Kia Sportage, але й заявити про себе на ринку Великої Британії, разом з трьома іншими моделями китайського виробника. Презентований на Пекінському автосалоні 2024 року, Omoda 7 має довжину 4,6 метра і оснащений гібридною силовою установкою, яка позиціонує його як прямого конкурента Toyota RAV4, Hyundai Tucson і Kia Sportage.

Названий за послідовністю в лінійці Omoda, цей автомобіль заповнює прогалину між нещодавно протестованим Omoda 5 і флагманським Omoda 9, які планується випустити на ринок в цьому році. Середньорозмірний позашляховик вражає своєю решіткою радіатора, витонченими фарами, ручками дверей, вирівняними з поверхнею, і пологим дахом, який надає йому більш динамічний силует.

Щодо інтер'єру, деталі поки що не повністю розкриті, але відомо, що автомобіль має 15,6-дюймовий центральний сенсорний екран, який може пересуватися по приладовій панелі для покращення видимості переднього пасажира. Також варто відзначити захоплюючу аудіосистему "12+2 динаміки" з "налаштуванням на мільйон рівнів" та технологію активного шумозаглушення, що забезпечує звучання, подібне до концертного.

Щодо гібридної силової установки, поки що відомо мало, але повідомляється, що Omoda 7 PHEV зможе подолати понад 740 миль на одному баку бензину і повному заряді акумулятора в "екстремальному енергозберігаючому режимі". Імовірно, вона використовує гібридний бензиновий двигун 1.5 TGDI, а також один або два електродвигуни, залежно від вибору покупця щодо повного або часткового приводу.

Крім гібридного варіанту з можливістю підключення до електромережі, в плани входить також продаж звичайної бензинової версії Omoda 7 у Великобританії, про що повідомив менеджер бренду у Великобританії, Віктор Чжан.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке