Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

У цю п'ятницю Ferrari здійснить презентацію свого найновішого суперкара з двигуном V12

Новий наступник довгожданої моделі 812 Superfast вже викликав інтерес перед його офіційним дебютом, запланованим на 3 травня.

З метою відтворення ностальгічного настрою Ferrari оприлюднила архівні відео, де засновник бренду, Енцо Феррарі, згадує про унікальну симфонію 12-циліндрового двигуна. Енцо з теплом згадує комплімент від відомого диригента Герберта фон Караяна, який порівняв звук двигуна з неперевершеною гармонією, що непідвладна інтерпретації жодним маестро.

Під акомпанемент культового гуркоту дванадцяти циліндрів було продемонстровано нове авто у русі, створюючи атмосферу очікування його офіційної презентації. Додаткові кадри розгортали зображення задньої частини кузова, обіцяючи розгорнути обгортку о 1 годині ночі за британським часом наступного дня.

Очікується, що дебют нової моделі, який співпадає з відзначенням 70-річчя Ferrari в США на Гран-прі Маямі, стане головною подією заходу. За чутками, майбутній гранд-турер, помічений під час тестування в Італії, перевищить показник в 800 к.с., демонструючи останні досягнення в технології атмосферних 12-циліндрових двигунів з Маранелло.

Незважаючи на рух галузі до електрифікації, Ferrari залишається вірним своєму прагненню зберегти спадщину свого культового силового агрегату V12. Інтегруючи гібридні технології в такі моделі, як 296 і SF90, а також готуючись до випуску свого першого повністю електричного автомобіля в 2025 році, бренд продовжує підтримувати емоційні та вісцеральні відчуття, які викликають його шановані 12-циліндрові двигуни. Флавіо Манцоні, керівник відділу дизайну Ferrari, підкреслює постійну важливість цього двигуна, визнаючи його технологічні обмеження і підтримуючи його збереження в умовах розвитку автомобільних тенденцій.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке