Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Jeep Recon 4x4: електродвигун на 600 к.с. та гібридний потенціал

Створений для екстремальних пригод на бездоріжжі, Jeep Recon пропонує не тільки електричну версію зі значним запасом ходу в 450 км, але й гібридну силову установку, про що повідомив новий керівник бренду Антоніо Філоса.

Початково представлений як електричний аналог відомого Wrangler, Recon, так само як його попередник, матиме вражаючі позашляхові можливості та унікальну особливість - знімні двері. Під капотом очікується близько 600 к.с. у поєднанні з великим запасом ходу в 450 км.

Очікується, що дебют відбудеться разом з розкішним Wagoneer S, преміум-моделлю, яка більше підходить для дорожньої їзди, обидва автомобілі будуть збудовані на універсальній платформі STLA Large від Stellantis, що демонструє зацікавленість Jeep у інноваціях.

У відповідь на нещодавнє уповільнення зростання продажів електромобілів, Jeep представив у Великобританії бензинову версію електричного кросовера Avenger. Також Fiat, ще один бренд Stellantis, розглядає варіанти ДВЗ для моделей, таких як 600 і електричний 500.

Хоча Філоса підтвердив, що Wagoneer S залишиться виключно електричним, він натякнув на можливість гібридизації для Recon, підкресливши, що їхня головна увага зосереджена на електричній мобільності.

Філоса підкреслив відданість Stellantis своїй поточній стратегії електрифікації, яка передбачає, що до 2030 року електромобілі становитимуть 100% продажів у Європі, 50% у США та 20% у Південній Америці. Незважаючи на це, він визнав необхідність гнучкості в таких регіонах, як Бразилія, де паливо на основі етанолу є популярним, що свідчить про готовність бренду адаптуватися до змінливих вимог ринку.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке