Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Tesla розширює своє виробництво електромобілів більш доступного класу

Спекуляції щодо можливого випуску бюджетного електромобіля Tesla набувають обертів, оскільки з'являються повідомлення про відмову від планів стосовно моделі першого рівня Model 2.

Під час телефонного дзвінка з приводу прибутку за перший квартал Маск намекав на майбутні оголошення. Він повідомив, що Tesla прискорила випуск нових моделей, які можуть з'явитися до кінця 2024 або на початку 2025 року, раніше запланованого на другу половину 2025 року.

Інформація про новий електромобіль була мінімальна, але Маск зазначив, що в ньому будуть використані як елементи платформи наступного покоління, так і поточні. Очікується, що ці автомобілі будуть випускатися на тих же лініях, що й існуючі моделі Tesla.

Навіть при планах випустити понад три мільйони автомобілів, прибутки Tesla впали на 55% у порівнянні з попереднім роком. Маск пояснив це непередбачуваними проблемами на заводах у Фремонті та Берліні, а також "сезонними факторами".

Хоча Tesla зіткнулася з труднощами, Маск залишається відданим ідеї електромобілів, ставлячи їх на перший план у порівнянні з гібридами, які підзаряджаються, і вірячи в остаточне домінування електромобілів.

Крім того, Tesla активно працює над автономними технологіями і планує представити в серпні спеціально розроблене роботаксі або кібертаксі, яке буде призначене для спільного використання поїздок і не матиме ні педалей, ні керма.

Останні зусилля Tesla сфокусовані на виробництві пікапа Cybertruck і запуску нового седана Model 3 Performance. Незважаючи на труднощі, компанія продовжує надавати пріоритет серійному виробництву, знижуючи витрати і зосереджуючись на економічній ефективності та якості.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке