Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Smart відкриває новий, сміливий курс з Concept #5

Ця повністю електрична модель, запланована до виробництва на другу половину 2024 року, оголошує вихід Smart на ринок преміальних середньорозмірних позашляховиків.

Офіційні ескізи, представлені Smart, відображають зміну Concept #5 від міського походження, зміцнюючи свій образ на більш суворий і авантюрний. Дебют концепту запланований на 25 квітня на Пекінському автосалоні, обіцяючи, що цей великий і універсальний автомобіль Smart стане ідеальним вибором для клієнтів, які приділяють увагу активному способу життя.

З мускулистими крилами, вертикальним хвостом і достатнім просвітом, #5 випромінює впевненість і можливості. Серед особливостей - з'єднані між собою фари, що нагадують сонцезахисні окуляри, спеціальний багажник на даху, обладнаний практичними аксесуарами, такими як надувні крісла, а також речі першої необхідності для кемпінгу, такі як надувний матрац і портативний Bluetooth-динамік.

Хоча технічні характеристики ще не розголошені, очевидно, що #5 перевершить своїх попередників за розмірами, можливо, буде оснащений двома електродвигунами для підвищення продуктивності та повним приводом. З використанням платформи SEA, яку вже використовують бренди, такі як Zeekr, Polestar та Volvo, Smart, як власність Geely, ймовірно, також здійснить цей крок.

Слідкуйте за новинами про концепт Smart Concept #5, який буде представлений на Пекінському автосалоні 2024 року 25 квітня, а його виробництво розпочнеться у другій половині цього року.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке