Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Презентація нового Citroen C3 Aircross вразила глибоким зсувом у поглядах на позашляховики

Новий C3 Aircross вражає своїм фокусом на практичність. Хоча передня частина автомобіля нагадує нещодавно представлений C3 supermini, збільшена задня частина і підвищена стійкість створюють більш традиційний силует позашляховика.

Модель Aircross, натхненна концепцією Citroen Oli 2022 року, має схожі стилістичні риси з C3. Вона має масивну передню панель з новою емблемою Citroen на решітці радіатора з шевронним візерунком, а також оновлені нижні протитуманні фари в бампері. Контрастна фарба нижнього бампера і чверті панелі виділяє його від супермініатюрного побратима.

Незважаючи на схожість у вигляді, Aircross має ширші крила та колісні диски, що підсилюють його присутність на дорозі. Дизайн задньої частини схожий на суперміні, але має відмінний бампер і задні фари. Рейлінги на даху та облицювання колісних арок додають автомобілю привабливості.

Citroen зумів розмістити сім сидінь в салоні Aircross B-сегмента, що є значним досягненням. Однак він зазнає конкуренції від Dacia Jogger, іншого семимісного автомобіля на базі суперміні. Цінова політика Citroen передбачає конкурентоспроможне позиціонування проти таких конкурентів, як Jogger.

Автомобіль C3 Aircross пропонує бензинові, гібридні та повністю електричні версії завдяки платформі Smart Car. Початковий фокус на електричну версію e-C3 Aircross згодом розшириться на бензинові та гібридні моделі. Передбачувані силові агрегати включають 1,2-літровий бензиновий трициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 99 к.с. і гібридні конфігурації з тим же двигуном у поєднанні з 48-вольтовою батареєю.

Електричний e-C3 Aircross має батарею ємністю 44 кВт-год, що забезпечує 111 к.с., з можливістю встановлення більшого акумулятора завдяки подовженій колісній базі. Деталі інтер'єру поки що не розкриті, але очікується, що будуть складні сидіння третього ряду і достатньо місця для ніг задніх пасажирів. Очікується, що Aircross отримає знайомі функції, такі як 10-дюймовий сенсорний екран, кермо довгастої форми та вдосконалені системи допомоги водієві. У більш високих комплектаціях можуть з'явитися додаткові зручності, такі як камера заднього виду, бездротова зарядка для смартфонів, автоматичні фари, двірники з датчиком дощу та фірмові сидіння Citroen "Advance Comfort".

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке