Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Змінюйте оригінальні мастильні матеріали Toyota вигідно

Проте слід пам'ятати, що мастильні матеріали потрібно регулярно замінювати, щоб забезпечити тривалу експлуатацію автомобіля і поліпшити його характеристики.

Toyota дбає про своїх клієнтів, пропонуючи вигідно замінити оригінальне моторне мастило 5W-30 Premium Fuel Economy за 345 грн/л*

Переваги вибору оригінальних мастильних матеріалів Toyota:

1. Високоякісна оригінальна продукція дозволить запобігти корозії, ефективно охолодити двигун і оптимізувати термодинамічні характеристики автомобіля.

2. Масляний фільтр Toyota забезпечує очищення масла, що постачається до рухомих елементів двигуна. На відміну від підробленої продукції, однією з головних характеристик оригінального фільтра є герметичність. Неякісні матеріали, які використовують фальсифікатори, можуть призвести до витоку масла.

3. У продукції Toyota також є запобіжний клапан, завдяки якому масло потрапляє у двигун навіть при сильному забрудненні фільтра. У підробленому фільтрі такий клапан не завжди є в наявності, що може спричинити вихід з ладу двигуна.

Пам'ятайте, що оригінальна продукція забезпечить ефективну роботу автомобіля і допоможе зекономити витрати на ремонт. Ми піклуємось про вашу Toyota, як про свою!

Запрошуємо Вас відвідати офіційну сервісну станцію Toyota - Тойота Центр Київ «Автосаміт» на Харківському шосе, 179, щоб швидко та комфортно змінити мастило.

* Ціни на мастило діють з 01.01.2024 р. по 01.07.2024 р. в Тойота Центр Київ «Автосаміт» за адресою: Харківське шосе, 179, Київ, 02121, Україна, за умови замовлення робіт зі зміни моторного мастила (у складі вартості таких робіт). Не є офертою. Рекомендована ціна вказана з урахуванням ПДВ (20%), без врахування вартості робіт із заміни масла, а також спеціальних пропозицій, які можуть діяти на момент придбання продукції у дилерському центрі. Інформація може бути не остаточною та підлягає уточненню у операторів колл-центру за телефоном: +38 044 537 54 53 (вартість дзвінків відповідно до тарифів вашого оператора зв'язку).

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке