Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

У 2023 році Lotus понесла значні збитки у розмірі 594 млн фунтів стерлінгів

Тим не менш, компанія виражає впевненість у своїй траєкторії, спрямованій на значне розширення на ринку електромобілів (EV).

Незважаючи на цю неудачу, Lotus залишається непохитною у своєму прагненні досягти амбіційних цілей, як вказано в бізнес-стратегії Vision80. Ця стратегія має на меті збільшити щорічний обсяг продажів до вражаючих 150 000 одиниць до 2028 року.

Останній звіт про прибутки, опублікований після виходу компанії на біржу в лютому, свідчить про обіцяючий прогрес у досягненні поставлених цілей. Зокрема, у останньому кварталі 2023 року компанія Lotus відзначила 110%-ний зріст поставок, переважно завдяки випуску позашляховика Lotus Eletre. Цей позашляховик становив 63% від загального річного обсягу продажів, що свідчить про потенціал для значно більших обсягів у наступному році.

Хоча показники за 2023 рік є рекордними для Lotus, обсяг продажів залишається значно нижчим за майбутні плани компанії, складаючи менше 5% від цільового обсягу на 2028 рік. Проте компанія залишається оптимістично налаштованою щодо своєї здатності нарощувати виробництво та досягати амбіційних цілей у найближчі роки.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке