Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Представлення нового електричного хот-хетча Alpine A290 заплановане на 13 червня

Цей автомобіль має підвищену потужність, вдосконалене шасі та аеродинаміку, інспіровану F1, і стане дебютним представником "гарячої" версії Renault 5.

Alpine готується представити готову до виробництва версію свого довгоочікуваного електричного хот-хетча A290, що буде презентована на заході 13 червня під час визначеного автомобільного заходу. Ця прем'єра слідує за нещодавнім дебютом абсолютно нового Renault 5, який слугує його основою.

Модель A290, вперше представлена як концепт A290 Beta минулого року, стане другим продуктом від Alpine після купе Alpine A110, що є першим кроком компанії на ринок електромобілів. Крім цього, в планах компанії - спортивний кросовер, схожий на Renault Mégane E-tech, а також два великі позашляховики. Також в планах - електричний наступник A110 і чотиримісний спортивний автомобіль під назвою A310.

Представлення нового електричного хот-хетча Alpine A290 заплановане на 13 червня

A290, який недавно пройшов випробування в холодну погоду в Швеції, показує амбіційний крок Alpine на основний ринок. У той час як концепт A290 Beta може похвалитися схваленим FIA гоночним шасі і двома двигунами, розташованими на передній осі, серійний варіант розділить платформу CMF-BEV з Renault 5. Alpine працювала над платформою, щоб забезпечити маневреність на низьких швидкостях і стабільність під час прискорення.

А290 буде доступний з батареєю, яка очікується близькою до Renault Zoe з ємністю 52 кВт-год та запасом ходу 238 миль. Ціна A290 очікується значно вищою, ніж у Renault 5, і конкуруватиме з 215-сильною версією нового електричного Mini Cooper.

Наступні моделі також будуть називатися A290, де "2" вказуватиме на назву, а "90" означатиме відхід від моделі, орієнтованої виключно на продуктивність.

Представлення нового електричного хот-хетча Alpine A290 заплановане на 13 червня

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке