Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Mercedes-AMG CLA45 S Edition 1 2024 року вразить вас своєю ціною в 82 435 доларів США

Цей витвір штампується лише для американського ринку, і лише 25 особливих екземплярів виходять з конвеєра.

Зустріч з Mercedes-AMG CLA45 S Edition 1 на вулицях міста - це вражаючий момент, який вартий паузи для захоплення. Ця модель є справжньою рідкістю, і шанс побачити її знову дуже малий. Вона виділяється яскравими помаранчевими акцентами та виразними емблемами AMG на боках, що робить її унікальною серед стандартних CLA-Class.

Запланований для дебюту у дилерських центрах наприкінці цього року, Edition 1 виправдовує свою високу ціну набором преміум-функцій. У комплектацію входить аеродинамічний пакет AMG Aerodynamics Package з переднім спліттером, заднім спойлером та розширеним заднім дифузором, а також нічний пакет AMG Night Package Plus з чорними акцентами та затемненою решіткою радіатора, що ідеально вписується у зовнішнє оформлення кольору Manufaktur Mountain Grey Magno Edition 1.

Mercedes-AMG CLA45 S Edition 1 2024 року вразить вас своєю ціною в 82 435 доларів США

Ексклюзивно для Edition 1 були додані яскраві помаранчеві акценти на нижні фасади, повітрозабірники, бічні дзеркала, рокерні панелі та написи AMG. Під сложеною смугою, яка простягається вздовж автомобіля, ховаються мініатюрні логотипи AMG.

Усередині Edition 1 можна знайти стандартний пакет сидінь AMG Performance Seat Package з помаранчевими акцентами та контрастною прострочкою. Приладова панель також отримала помаранчеву прострочку, а логотип CLA45 S прикрашає підголівники разом із спеціальним внутрішнім освітленням.

Незважаючи на те, що Edition 1 в першу чергу - це естетичне доповнення, він не поступається у продуктивності. Завдяки потужному 2,0-літровому чотирициліндровому двигуну AMG з турбонаддувом, який розвиває 416 кінських сил і 369 фунт-футів крутного моменту, цей автомобіль прискорюється швидко. З восьмиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням, яка розподіляє потужність на всі чотири колеса, CLA45 S досягає швидкості від 0 до 60 миль/год всього за 4,0 секунди.

Mercedes-AMG CLA45 S Edition 1 2024 року вразить вас своєю ціною в 82 435 доларів США

Навіть за таку високу ціну, потенційні покупці можуть вагатися, але ті, хто цінує ексклюзивність і бездоганність, будуть в захваті від того, що пропонує Edition 1. Попит на цей автомобіль очікується перевищити пропозицію, тому Mercedes готовий легко задовольнити всі запити.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке