Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Tesla тепер зобов'язує нових клієнтів демонструвати режим повного самостійного водіння

Згідно з витоком інформації, пізніше підтвердженої Business Insider, кожен покупець нової моделі Tesla в Північній Америці повинен пройти демонстрацію режиму повного самостійного водіння компанії. Ця директива надійшла в електронному листі від Маска до співробітників Tesla.

У листі Маск доручив співробітникам встановити і активувати найновішу версію FSD, підкресливши, що вона все ще вимагає активної уваги водія і не робить автомобіль повністю автономним. Поряд з функціями допомоги водієві стандартного базового автопілота Tesla і версії Enhanced вартістю 6000 доларів США, опція FSD, ціна якої на споживчому сайті становить 12 000 доларів США, наразі включає в себе такі функції, як "автокермування" на міських вулицях, а також контроль світлофорів і знаків зупинки.

Спочатку директива Маска стосувалася лише нових клієнтів, але в наступному електронному листі вимога поширилася і на власників, чиї автомобілі пройшли технічне обслуговування. Деталі щодо змісту цих демонстрацій залишаються скупими, є лише згадка про те, що вони є "короткою тестовою поїздкою".

У своєму першому електронному листі Маск підкреслив, що багато хто не знає про ефективність контрольованої FSD. Він визнав, що ця процедура може уповільнити процес доставки, але підкреслив її необхідність.

Крім того, Маск оголосив у соціальній мережі X (колишній Twitter), що всі моделі Tesla, оснащені функцією повного самостійного водіння, отримають місячну безкоштовну пробну версію, яка буде доступна вже цього тижня.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке