Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Компанія Geely оголосила про амбітну глобальну стратегію запуску преміального бренду Galaxy

Майбутній Galaxy E5, який буде представлений на автосалоні в Пекіні наступного місяця, готовий справити значний вплив, оскільки він буде доступний як з лівостороннім, так і з правостороннім керуванням.

Цей п'ятимісний позашляховик знаменує дебют преміального бренду Geely на міжнародному ринку і, як очікується, буде конкурувати в Китаї в жорсткій конкурентній боротьбі в ціновому діапазоні від 150 000 до 200 000 юанів (приблизно 16 000-22 000 фунтів стерлінгів), кидаючи виклик таким суперникам, як Nio ES6, Aiways U5 і BYD Seal U.

Galaxy E5 - це лише перша частина трилогії моделей, які планується випустити в Китаї у 2024 році. Керівництво Geely планує, що E5 очолить оновлену глобальну ініціативу з продажу, орієнтовану на ключові ринки з правим кермом, включаючи Великобританію, Японію, Південну Африку та Австралію. Компанія прагне повторити успіх глобальних продажів, досягнутий її китайським колегою BYD.

Хоча Geely вже добре зарекомендувала себе у Великобританії завдяки своїм дочірнім компаніям Volvo, Polestar, Lotus і LEVC, а також на інших європейських ринках завдяки таким брендам, як Lynk&Co і Zeekr, вона обрала виважений підхід до створення однойменного бренду за межами Китаю.

Наразі лінійка Galaxy складається з трьох моделей: седан L6, седан L7 та позашляховик E8. З появою Galaxy E5 та його майбутніх братів і сестер, Geely планує зайняти більш помітну позицію на світовому автомобільному ринку.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке