Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Чи може це бути купе-кросовер Nissan Skyline наступного покоління? (ВІДЕО)

Nissan знову здіймає хвилю завдяки своїй сміливій трирічній бізнес-стратегії, яка обіцяє запуск понад 30 нових моделей по всьому світу до 2026 року. На тлі цього ажіотажу уважний погляд на офіційне відео відкриває спокусливий погляд на ще одну потенційну зірку - можливо, наступну главу в спадщині культового Skyline.

Перші враження можуть викликати порівняння з GT-R, з його характерним світлодіодним дизайном. Однак, при більш глибокому розгляді виявляється витончений профіль фастбека, що поєднує купеподібну зовнішність з п'ятидверним кузовом - концепт, який Nissan називає купе-кросовером. Розташований нижче, ніж позашляховики, але вище, ніж традиційні седани, він досягає унікального балансу.

Спереду гострі, як бритва, світлодіодні фари сходяться під світловим значком Nissan, плавно інтегрованим у скульптурний бампер. Відсутність традиційної решітки радіатора натякає на повністю електричну силову установку, хоча прихильність Nissan до двигунів внутрішнього згоряння в майбутніх моделях залишається помітною.

Нинішній седан Skyline 14-го покоління, відомий в США як Infiniti Q50, утримує оборону з 2014 року і вже давно заслуговує на наступника. Нещодавні чутки свідчать про те, що незабаром може з'явитися електрична заміна, причому звіти натякають на ітерації кросовера і седана. Проте, представлена модель натякає на поєднання стилів, можливо, використовуючи свою електромобільну платформу з майбутніми пропозиціями Infiniti для ефективного розвитку.

Майбутнє Nissan Skyline, схоже, готується до революційного поєднання інновацій та традицій, втілюючи дух його легендарного родоводу.
 
 
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке