Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Hyundai Ioniq 5 XRT 2025 демонструє елементи дизайну від позашляховиків

Hyundai розширила лінійку Ioniq 5 високопродуктивною версією N, яка може похвалитися 641 кінськими силами. Зараз компанія рухається в чітко визначеному напрямку з більш міцною і здатною до бездоріжжя моделлю XRT.

Нещодавно Ioniq 5 XRT пройшов випробування в США, і він добре замаскований, але помітно міцніший, ніж стандартна модель. У процесі трансформації електромобіль отримав рейлінги на даху та чорну пластикову обшивку кузова. Крім того, він має більш м'ясисті шини і, здається, збільшену висоту.

Серед інших удосконалень - новий передній бампер з кубоподібними акцентами. Хоча задня частина виглядає практично незмінною, можуть бути і приховані зміни. Очікується, що більше деталей з'явиться пізніше цього року. Hyundai поступово розширює лінійку XRT, яка доступна на різних моделях, включаючи Tucson, Palisade, Santa Cruz та Santa Fe. На Santa Fe XRT має чорні акценти, рейлінги на даху та темні хромовані прикраси, а також збільшений дорожній просвіт та більші позашляхові шини.

Hyundai Ioniq 5 XRT 2025 демонструє елементи дизайну від позашляховиків

Оновлення Ioniq 5 XRT має на меті зробити його менш схожим на хетчбек, щоб він більше відповідав сегменту кросоверів, для якого він продається. Хоча подробиць поки що небагато, передбачається, що автомобіль буде оснащений двомоторною системою повного приводу, що потенційно видаватиме 320 к.с. і 446 фунт-фут крутного моменту. Очікується, що акумуляторна батарея ємністю 77,4 кВт-год і запас ходу складе 416 км.

Враховуючи нещодавнє представлення Hyundai в Кореї оновленого Ioniq 5 з більшою батареєю та збільшеним запасом ходу, цілком ймовірно, що варіант XRT також може отримати ці оновлення.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке