Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Перший дебют електромобіля (EV) Bentley перенесено на кінець 2026 року

Спочатку запланована до випуску в 2025 році в рамках амбітного плану Bentley з випуску п'яти нових електромобілів щорічно, ця новаторська модель електромобіля буде представлена наприкінці 2026 року, а перші поставки очікуються до кінця року.

Відкладення запуску електромобіля, відповідно, змістило весь графік випуску лінійки електромобілів, продовживши розгортання до 2033 року замість початково запланованого 2030 року. Bentley залишається прихильником переходу на повністю електромобільний бренд до цього терміну.

Генеральний директор Адріан Холлмарк підкреслює непохитність інвестиційної стратегії Bentley, стверджуючи, що не буде ніяких відхилень від поточного курсу. Затримка в реалізації програми EV дозволяє Bentley продовжувати інвестувати в гібридні технології, продовжуючи їх актуальність на ринку.

У той час як Bentley продовжує розробляти електричні заміни для таких моделей, як Continental GT, Continental GTC, Flying Spur і Bentayga, дебютний EV стане абсолютно новим доповненням до лінійки. Hallmark розглядає це як можливість представити нову модель без необхідності заміни такого бестселера, як Bentayga.

Вироблений у Крю, новий електромобіль буде використовувати архітектуру Premium Performance Electric (PPE) Volkswagen Group, спільну розробку Audi та Porsche. Затримки в програмі PPE, що вплинули на такі моделі, як Porsche Macan Electric і Audi Q6 E-tron, називаються причинами відкладення запуску електромобіля Bentley.

Незважаючи на затримку, в новому електромобілі обіцяють вдосконалення автономних функцій, включаючи систему допомоги при русі на низьких швидкостях і можливості руху по автомагістралях. Крім того, Hallmark згадує про такі вдосконалення, як здатність запобігати блокуванню коліс.

Визнаючи нещодавній спад на ринку електромобілів, Bentley розглядає силові агрегати PHEV як щось більше, ніж просто тимчасове рішення, що зміцнює їхню віру в довгострокову життєздатність цієї технології.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке