Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Новітнє купе Mercedes-AMG GT43 оснащено чотирициліндровим двигуном

Авто попрощається з V-подібним двигуном V8 і зробить вибір на користь заднього приводу.

Наслідуючи тенденцію, задану родстером SL у 2022 році, GT43 тепер має той самий 2,0-літровий двигун, що і його купе-побратим. Позиціонуючись як більш доступна модель у порівнянні зі своїм братом з V8, він також відмовився від системи повного приводу на користь задньопривідної конфігурації.

Новітнє купе Mercedes-AMG GT43 оснащено чотирициліндровим двигуном

Новий AMG GT Coupe, що відрізняється більшою місткістю 2+2 у порівнянні з попереднім двомісним спорткаром, успадкував від SL43 електричний турбонагнітач вихлопних газів, натхненний Формулою 1. Незважаючи на менший розмір, купе має потужність 416 к.с., що на 41 к.с. перевищує потужність кабріолета. Крім того, він може похвалитися 369 фунт-футами крутного моменту, що на 15 фунт-футів більше, ніж у SL43. Для подальшого підвищення продуктивності AMG застосував м'яку гібридну установку, яка тимчасово збільшує потужність на 14 к.с. За передачу потужності відповідає дев'ятиступінчаста автоматична коробка передач з подвійним зчепленням, яка спрямовує потужність на задню вісь.

Однак, незважаючи на вдосконалення, GT43 не може похвалитися прискоренням у порівнянні зі своїм V-побратимом з 8-циліндровим двигуном - 4,6 секунди для розгону від 0 до 100 км/год, що нагадує показники таких автомобілів, як Volkswagen Golf R. Його максимальна швидкість досягає 174 миль/год, що трохи вище, ніж у гарячого хетчбека.

Новітнє купе Mercedes-AMG GT43 оснащено чотирициліндровим двигуном

Вага: Mercedes-AMG не розкриває точну споряджену масу GT43, але очікується, що вона буде значно легшою, ніж у попередника, завдяки відмові від чотирьох циліндрів і системи повного приводу.

Практичність: Нове покоління GT43 стало більшим і практичнішим, що призвело до збільшення ваги. Для порівняння, модель GT63 з V8 та повним приводом важить 4 343 кг.

Сидіння: GT43 буде пропонуватися з двома варіантами сидінь: стандартним двомісним і опціональним 2+2.

Повний привід: Система повного приводу буде доступна за додаткову плату.

Задні колеса: Задні колеса GT43 будуть динамічно регулюватися, обертаючись в протилежному напрямку від передніх на низьких швидкостях і синхронно з ними на високих.

Американський ринок: Деталі для американського ринку ще не розголошуються, але Mercedes-AMG планує випустити GT43 на ринок у 2025 модельному році.

Ціна: Очікується, що GT43 буде значно дешевше, ніж купе GT55 за 136 050 доларів. Кабріолет SL43, який використовує той же двигун, приблизно на 31 000 доларів дешевший за модель з V8.

Новітнє купе Mercedes-AMG GT43 оснащено чотирициліндровим двигуном

Двигун: GT43 оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном, який також використовується в моделях C63 і GLC63. Цей двигун, відомий під внутрішньою назвою M139l, є найпотужнішим у світі серійним чотирициліндровим двигуном.

Lotus Emira: Базова модель Lotus Emira оснащена поперечною версією цього двигуна.

Інші моделі: AMG також використовує 2,0-літровий двигун в моделях CLA45 і GLA45, але в них він встановлюється поперечно.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке