Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

BMW G11 7-Series зазнає вражаючої трансформації завдяки карбоновому обважуванню кузова

Хоча G11 7-Series зазвичай не асоціюється з екстремальними візуальними змінами, один власник з Латвії вирішив надати своєму флагманському BMW сміливого вигляду. Залучивши досвід AT26 Design, він замовив спеціальний обвіс кузова, виготовлений з вуглецевого волокна.

Черпаючи натхнення у вдосконаленнях у стилі Rocket Bunny, латвійський тюнер вирушив на незвідану територію, почавши з ескізів і перейшовши до сканування кузова та пластикових макетів. Кінцевий продукт, виготовлений з вуглецевого волокна, запропонував легкість маніпуляцій порівняно зі склопластиком та зменшену вагу.

BMW G11 7-Series зазнає вражаючої трансформації завдяки карбоновому обважуванню кузова

Широкі розширювачі крил, передній спліттер, бічні спідниці, спойлер "качиний хвіст" та дифузор мають відкрите карбонове плетіння, що елегантно контрастує з сірим екстер'єром BMW. В цілому, модифікації надають 7-Series естетику великого M3, а також запевняють, що перетворення є повністю оборотним, зберігаючи цілісність штатних кузовних панелей.
Усвідомлюючи потребу в більших колесах для доповнення трансформації, були встановлені 22-дюймові колеса від Z-Performance, що забезпечують ефектну присутність на дорозі, яка закручує голову. Крім того, була інтегрована регульована пневматична підвіска для досягнення бажаної посадки лоурайдера.

Разом із зовнішнім оновленням було покращено продуктивність: 3,0-літровий шестициліндровий дизельний двигун з подвійним турбонаддувом розвиває 400 к.с. (299 кВт / 406 PS), що значно більше, ніж 315 к.с. (235 кВт / 320 PS) у базовій комплектації BMW 740d. Потужність розподіляється на всі чотири колеса, позначені емблемою xDrive.

BMW G11 7-Series зазнає вражаючої трансформації завдяки карбоновому обважуванню кузова
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке