Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Гоночні автомобілі BMW M4 GT3 та M Hybrid V-8 перетворилися на моделі Lego

Цей набір, який включає два автомобілі та пару мініатюрних фігурок, є родзинкою серії Lego "Чемпіони швидкості" на 2024 рік.

Це останнє доповнення до серії Speed Champions від Lego оживляє моделі гоночних автомобілів BMW M4 GT3 та BMW M Hybrid V-8 2024 року, в комплекті з мініфігурками, одягненими в гоночне спорядження та шоломи. Для тих з нас, хто мріє про справжній гоночний автомобіль GT3 або гіперкар, але обмежений у фінансах, цей набір Lego пропонує чудову альтернативу, поки ми чекаємо на щасливий випадок у лотереї.

На відміну від більших і складніших творінь Technic від Lego, таких як Ferrari Daytona SP3, що складається з 3778 деталей і коштує близько 400 доларів, у новій колекції BMW акцент зроблено на більш компактних і доступних для гаманця варіантах. Набір складається з 676 деталей, що дозволяє складати як гоночні автомобілі, так і їхніх мініфігурок-водіїв. Готові моделі мають висоту 2,5 дюйма, довжину 6,5 дюйма та ширину 2,5 дюйма, що робить їх ідеальним розміром для розміщення на книжкових полицях чи столах.

Відображаючи реальну доблесть своїх колег, M4 GT3 та M Hybrid V-8, представлені в цьому наборі Speed Champions, беруть участь у світових гоночних змаганнях на витривалість, включаючи 12 годин Себрінга та 24 години Ле-Мана. M4 GT3 може похвалитися потужністю близько 550 кінських сил, тоді як прототип моделі M Hybrid V-8 має близько 650 кінських сил.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке