Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Витік документів свідчить про значне підвищення потужності оновленої Tesla Model 3 Performance

У серпні всесвітньо популярний електричний седан Tesla Model 3 зазнав вкрай необхідних косметичних і механічних удосконалень, включаючи поліпшену аеродинаміку і додаткові функції. Тепер увага прикута до варіанту Model 3 Performance, який, схоже, готовий до власного набору унікальних оновлень.

Як і слід було очікувати, користувачі соціальних мереж, особливо X (раніше відома як Twitter), були сповнені цікавості. Один з користувачів X поділився скріншотами витоку документа нібито від Міністерства охорони навколишнього середовища Південної Кореї. Хоча InsideEVs наразі не може самостійно перевірити достовірність документа, він передбачає появу нового заднього двигуна потужністю 412 к.с.

Якщо ці твердження відповідають дійсності, електричний седан може отримати значний приріст потужності. Виникли навіть припущення про можливість перейменування автомобіля в Model 3 Ludicrous, хоча це залишається непідтвердженим.

Раніше Model 3 Performance мав сумарну потужність близько 505 к.с. Згідно з витоком документів, новий задній двигун, що має назву 4D2, матиме потужність 406 к.с., на відміну від 5D2 у Model S Plaid. Потужність переднього двигуна залишиться незмінною – 211 к.с. Таким чином, сумарна потужність Model 3 Performance може сягати 618 к.с., що на 113 к.с. більше, ніж у попередній моделі.

Важливо зазначити, що загальна потужність не є просто сумою потужностей окремих двигунів. На неї впливають різні фактори, такі як різниця в коефіцієнті передачі та оптимізований розподіл потужності, керований комп'ютерами електромобіля.

Окрім цього, витік документації свідчить про те, що пікова потужність заднього двигуна буде досягатися на значно вищій швидкості – 68 миль/год проти 47 миль/год у попередній версії. Це означає покращення продуктивності на більш високих швидкостях. Зазвичай електромобілі демонструють вражаюче прискорення на низьких швидкостях, але крива крутного моменту вирівнюється зі збільшенням швидкості, залежно від моделі.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке