Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Volkswagen на порозі презентації нового T-Roc, який позиціонується як найкращий авто з ДВЗ

Нещодавні шпигунські зображення вказують на те, що новітній Volkswagen T-Roc наближається до завершення своєї розробки, метою якої є дебют у 2026 році в якості останнього неелектричного транспортного засобу бренду. Майбутня модель запозичує дизайнерські рішення від останнього Tiguan, включаючи переосмислену решітку радіатора та оновлені світлодіодні фари.

Редизайн T-Roc пропонує більш обтічний боковий профіль, посилений хромованим акцентом, який тягнеться від переднього до заднього вікна. Ззаду з'явилися задні ліхтарі у стилі Golf та гостріший кут нахилу заднього скла.

Очікується, що новий T-Roc використовуватиме платформу MQB Evo, що й нові Passat, Tiguan та оновлений Golf. Це може призвести до появи першої гібридної системи на T-Roc, що підключається до електромережі, з запасом ходу 62 милі на електротязі та можливістю заряджання від мережі постійного струму потужністю до 50 кВт.

Volkswagen на порозі презентації нового T-Roc, який позиціонується як найкращий авто з ДВЗ

Більшість двигунів внутрішнього згоряння (ДВЗ) збережуться, а також дебютує м'яко-гібридний 1,5-літровий варіант. Стандартна лінійка двигунів, включаючи 1,0-літровий трициліндровий та 1,5-літровий і 2,0-літровий чотирициліндровий турбо-бензинові двигуни, повинна залишитися доступною. Volkswagen прагне дотримуватися суворих стандартів викидів Євро-7, тому використовує м'які гібридні технології та поступово знімає з виробництва менші моделі, а не переробляє їх.


У 2023 році T-Roc посів третє місце в європейських продажах автомобілів, випередивши навіть Golf. Його успіх, а також популярність інших невеликих позашляховиків Volkswagen Group, таких як Tiguan, Seat Ateca та Cupra Formentor, підкреслює зростаючий попит на такі автомобілі.

Хоча Volkswagen зареєстрував торгову марку ID Roc, натякаючи на електричну версію T-Roc, згодом компанія уточнила, що така модель наразі не розробляється.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке