Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

У 2023 році Fiat знову став найбільш популярним брендом серед усіх марок Stellantis

Після злиття FCA-PSA у 2021 році Fiat зміцнив свої позиції в автомобільній галузі, об'єднавши під своєю парасолькою різноманітний портфель з 14 брендів. Незважаючи на труднощі на рідному ринку Італії, де у 2023 році його частка ринку становила 12,8% (або 11,1% для легкових автомобілів), Fiat продемонстрував 12-відсоткове зростання попиту у всьому світі, досягнувши 1,35 млн продажів.

Варто зазначити, що успіх Fiat вийшов за межі Італії, зі значними частками ринку в Туреччині та Бразилії, де він захопив 15,7 та 21,8 відсотка покупців нових автомобілів відповідно. Домінування бренду було найбільш очевидним в Алжирі, де він досягнув вражаючої частки ринку в 78,6%.

У Південній Америці Fiat продемонстрував стійке зростання, продавши понад 542 000 автомобілів у 2023 році та забезпечивши собі частку ринку в 14,5 відсотка. Крім того, Fiat п'ятий рік поспіль зберігає статус найбільш продаваного бренду в регіоні Близького Сходу та Африки, займаючи 15,7 відсотка ринку.

Популярними моделями стали Panda в Італії, невелика вантажівка Strada в Бразилії та Tipo/Egea в Туреччині і Алжирі. В Європі електричний 500e став найбільш продаваним електромобілем у сегментах А і В, домінуючи на таких ринках, як Італія, Німеччина, Іспанія, Бельгія та Австрія. Заглядаючи вперед, Fiat очікує на подальший успіх завдяки запуску нової Panda в Європі та постійній присутності на ринку невеликого кросовера 600.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке