Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Koenigsegg встановив новий рекорд швидкості 0-400-0 км/год

У понеділок Koenigsegg оголосив, що їхній Jesko зміг розігнатися з нуля до 400 км/год і повернутися до повної зупинки за лише 27,83 секунди. Це видатне досягнення затьмарило рекорд 2023 року, який належав Koenigsegg Regera, на 0,98 секунди.

Шведський виробник авто також підтвердив, що Jesko Absolut побив рекорд 0-250-0 миль/год, завершивши дистанцію за 28,27 секунди, що на 1,33 секунди швидше за попередній час Regera. Крім того, тепер Jesko володіє титулами найшвидшого серійного автомобіля, який досягнув 400 км/год та 250 миль/год, зробивши це за 18,82 секунди та 19,2 секунди відповідно. Всі ці рекорди були встановлені заводським тест-драйвером Маркусом Лундгом на аеродромі в Еребру, Швеція, у четвер, 27 червня.

Jesko вважається одним з найбільш вражаючих суперкарів у світі. Його 5,0-літровий V8 двигун з подвійним турбонаддувом видає 1600 кінських сил при використанні бензину Е85. Потужність передається на задні колеса через дев'ятиступінчасту коробку передач Koenigsegg Light Speed Transmission (LST) з сімома зчепленнями для швидкого перемикання передач.

Рекордний автомобіль був заправлений бензином E85 і майже не зазнав модифікацій, за винятком каркасу безпеки та водійського сидіння від Koenigsegg One:1, яке водій віддав перевагу, за інформацією компанії.

Варіант Absolut, що використовувався в цих тестах, відмовився від великого крила і максимальної притискної сили, щоб надати пріоритет швидкості на прямій, зменшуючи опір для покращення прискорення. Хоча цей рекорд вже вражає, засновник компанії Крістіан фон Кенігсегг вважає, що Jesko Absolut може досягнути 330 миль/год за умови достатнього простору. Ми з нетерпінням чекаємо на цей можливий майбутній тест.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке