Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Одномоторна версія поповнює модельний ряд Polestar 3

Модельний ряд Polestar 3 став ще більш різноманітним з появою нової задньопривідної версії, що знижує вартість автомобіля на 6 000 фунтів стерлінгів і підвищує його ефективність.

Незважаючи на те, що перші Polestar 3 ще не надійшли до Великобританії, бренд вже розширює свою пропозицію новими версіями. Під час нашого першого тест-драйву на початку цього місяця з'явилися припущення, що модель з одним двигуном буде офіційно підтверджено.

Нова базова модель, яка перейняла схему найменування від меншого Polestar 2, називається Polestar 3 Long Range Single Motor. Вона має запас ходу в 403 милі і стартову ціну від 69 900 фунтів стерлінгів, що на 6 000 фунтів дешевше за версію з двома двигунами.

Одномоторна версія поповнює модельний ряд Polestar 3

Генеральний директор Polestar Томас Інгенлат, обговорюючи Single Motor 3, заявив: "Ми пропонуємо споживачам новий варіант початкового рівня для нашого флагманського електричного позашляховика. Задній привід узгоджується з нашою продуктивною динамікою водіння, що виділяє автомобіль на ринку розкішних позашляховиків".

Одномоторний Polestar 3 має потужність 295 к.с. і 490 Нм крутного моменту, що дозволяє розганятися з місця до 100 км/год за 7,8 секунди. Polestar акцентує увагу на гальмівних характеристиках, оснащуючи базову модель гальмами Brembo, як і решту лінійки Polestar 3.

Автомобіль оснащений акумуляторною батареєю ємністю 111 кВт-год, аналогічною моделі Dual Motor, і підтримує пікову швидкість зарядки 250 кВт. За даними Polestar, це дозволяє зарядити батарею з 10% до 80% за 30 хвилин.

Окрім нового одномоторного варіанту, Polestar оновив модельний ряд, пропонуючи більше можливостей для кастомізації завдяки спрощеній структурі опцій та пакетів. Polestar 3 тепер доступний у шести кольорах екстер'єру та п'яти кольорах інтер'єру, з чотирма варіантами колісних дисків, включаючи 21-дюймові легкосплавні, доступні в новій комплектації Pro Pack.

Одномоторна версія поповнює модельний ряд Polestar 3

Polestar Pilot Pack з LiDAR тепер можна замовити разом з версією Long Range Single Motor, що обіцяє підвищену безпеку та зручність.

Замовлення на Polestar 3 Long Range Single Motor вже відкриті, разом з моделями Long Range Dual Motor і Performance Pack, ціна останньої складає 81 500 фунтів стерлінгів.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке