Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Запуск Volvo EX30 в США перенесено на 2025-й

Компактний позашляховик, що коштує $36 тис., спочатку планували вивести на ринок цього літа, але через введення США 100-відсоткового мита на імпортовані з Китаю електромобілі, Volvo вирішила відкласти випуск.

Коли минулого літа було вперше представлено Volvo EX30, він справив враження завдяки своєму вишуканому дизайну, надійній силовій установці та значному запасу ходу, причому стартова ціна складала 36 245 доларів США. Очікувалося, що продажі в США розпочнуться цього літа, але Volvo повідомила, що випуск буде відкладено до наступного року, як підтвердило видання Car and Driver.

Запуск Volvo EX30 в США перенесено на 2025-й

Volvo пояснила затримку змінами у світовому автомобільному ландшафті та необхідністю часу для розширення виробництва на заводі в Генті, Бельгія. Хоча EX30 наразі виготовляється в Китаї, початкові поставки до США планувалися з заводу в Чжанцзякоу, але новий 100-відсотковий тариф на китайські автомобілі змусив Volvo переглянути ці плани.

Volvo планує розпочати поставки в США у 2025 році, але точних дат не надала. Клієнтам, які зробили попереднє замовлення, компанія запропонує інший новий Volvo до того часу, як EX30 стане доступним. Невідомо, чи залишиться стартова ціна EX30 на рівні $36 245, або ж через вищі витрати на виробництво в Бельгії вона зросте.

Спочатку Volvo врахувала 25-відсоткове мито на китайські електромобілі в ціні $36 тис., але підвищення тарифу до 100% та збільшення мита на літієві батареї з 7,5 до 25% ускладнило ситуацію.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке