Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Mercedes презентувала новий родстер SL з відкритим верхом і захисною дугою

У середу Mercedes-AMG представила перший автомобіль зі своєї ультра-ексклюзивної та високовартісної серії "Mythos", названий PureSpeed. Це двомісний родстер з відкритим верхом, натхненний легендарними гоночними автомобілями компанії та Формулою-1.

Хоча Mercedes офіційно не підтверджує, PureSpeed явно базується на моделі SL, використовуючи її фари і задні ліхтарі. Передній бампер без традиційної решітки Mercedes надає автомобілю обтічний вигляд "нос-акули", а нижня решітка має білий логотип AMG.

Лобове скло замінено на захисну дугу, схожу на ту, що використовується в болідах Формули-1. Літаючі контрфорси за сидіннями натхненні моделлю 300 SLR, на якій Стірлінг Мосс і Денніс Дженкінсон виграли гонку Мілле Мілья 1955 року. Фарбування, що змінюється від червоного кольору Le Mans до графітового сірого, нагадує про перемогу Mercedes у Targa Florio 1924 року.

Інші частини автомобіля застосовують напрацювання від гіперкара Mercedes-AMG One. Нижня частина PureSpeed оснащена вуглецевими аеродинамічними елементами для покращення аеродинаміки. Вуглецеві ковпаки коліс також сприяють аероефективності, оптимізуючи потік повітря навколо коліс і покращуючи охолодження гальм.

Mercedes презентувала новий родстер SL з відкритим верхом і захисною дугою

“Концепт Mercedes-AMG PureSpeed пропонує найчистіший спосіб відчути продуктивність і задоволення від водіння," зазначає голова AMG Міхаель Шібе. "Радикально відкритий, без даху та лобового скла, він дозволяє пасажирам відчути стихії на повну. Ви можете відчути світло, повітря та пристрасть без фільтрів усіма своїми відчуттями. Як концепт нашого першого автомобіля Mythos, він втілює найвищий рівень ексклюзивності. Дизайнерські елементи, такі як HALO, створюють відчуття Формули-1.”

Mercedes не розкрив технічні характеристики силової установки PureSpeed, але, ймовірно, він запозичить 4.0-літровий V8 з подвійним турбонаддувом від SL63, у базовій версії з 577 кінськими силами або в 805-сильній версії E Performance. У будь-якому випадку, це, напевно, найзахопливіший SL, який ви можете придбати зараз.

Якщо, звісно, зможете отримати один. Виробництво обмежене всього 250 одиницями, і вони будуть доступні лише "найвідданішим шанувальникам та колекціонерам Mercedes-Benz," за словами бренду.

Ціни поки не оголошені, але ми припускаємо, що обрані покупці не вагатимуться заплатити за такий ексклюзивний продукт.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке