Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Нова машина Bugatti з V-подібним двигуном: Природне диво

Новинка дебютує після тривалих тридцяти років після Cizeta-Moroder V16T. Майбутній гіперкар Molsheim, прем'єра якого запланована на червень, може похвалитися потужним двигуном без примусового наддува. Нова інформація про цю шістнадцятициліндрову силу з'явилася під час саміту "Майбутнє автомобіля" у Лондоні.

Генеральний директор Bugatti-Rimac, Мате Рімач (Mate Rimac), поділився першими подробицями. 36-річний хорватський інженер і підприємець розповів, що V-16 повністю відмовляється від турбонаддува, що є помітним відхиленням від квадро-турбо, яким були оснащені його попередники, Chiron, Veyron і EB110.

Рімач, засновник і генеральний директор Rimac Group, що володіє 55% акцій Bugatti Rimac, повідомив, що новий двигун V-16 має діаметр циліндрів 39,3 дюйма, що на 16 дюймів більше, ніж у його попередника W-16. Період панування W-16 завершиться з припиненням виробництва родстера Mistral та трекового Bolide. До того ж, новий двигун буде містити гібридну технологію.

Щодо технічних деталей, інформація з'являється все частіше. Auto Motor und Sport припускає, що V-16 може похвалитися величезним об'ємом 8,3 літра, розробленим спільно з Cosworth, здатним обертатися до 9 000 об/хв і підсиленим трьома електродвигунами. Потужність може сягнути 1 800 кінських сил, при цьому один лише двигун внутрішнього згоряння може видавати близько 1 000 к.с.

Згідно з джерелами, два електродвигуни будуть приводити в рух передні колеса, а третій - задню вісь, інтегрований в автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням. Заявлено, що комбінований двигун/коробка передач буде мати розмір 78,7 дюйма. Крім того, є чутки про батарею об'ємом 24,8 кВт-год, яка забезпечить 37 миль ходу на електротязі.

Прогнозовані характеристики продуктивності дуже вражають. За чутками, наступник Bugatti Chiron розганятиметься від 0 до 62 миль/год приблизно за дві секунди, від 0 до 160 км/год - менш ніж за п'ять секунд, а від 0 до 220 км/год - менш ніж за десять секунд, можливо долаючи дистанцію 0-270 км/год менш ніж за 25 секунд. Його максимальна швидкість буде обмежена електронікою на рівні 320 км/год.

Якщо ці дані підтвердяться, виробництво буде обмежено 250 автомобілями. Для порівняння, випущено 450 екземплярів Veyron і 500 Chiron. Не дивлячись на те, що презентація неминуча, поставки очікуються не раніше 2026 року. Щодо ціни, очікується, що вона становитиме щонайменше 3,6 мільйона євро, що приблизно еквівалентно 3,86 мільйона доларів США за поточним курсом.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке