Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Новенька Mazda CX-80 позиціонує себе як раціональний вибір

В той час, коли CX-70 спочатку викликав зацікавленість як самостійна модель, що суттєво повторювала дворядний CX-90, Mazda тепер крокує чітким шляхом, особливо відчутним у її підході до європейських варіантів позашляховиків.

З довжиною 499 сантиметрів і висотою 171 сантиметр, CX-80 перевершує свого близького родича CX-60 на 25 сантиметрів у довжину і 2 сантиметри у висоту, залишаючи ідентичну ширину 189 сантиметрів, при цьому збільшуючи колісну базу на 25 сантиметрів до 312 сантиметрів. На відміну від своїх американських аналогів, європейські моделі мають унікальні розміри, що підтверджуються їхніми відповідними колісними базами.

Новенька Mazda CX-80 позиціонує себе як раціональний вибір

У той час, як американські CX-70 і CX-90 мають схожі розміри, їх відмінність переважно полягає в конфігурації салону: одна з них має два ряди сидінь, а інша - три, але загалом вони є практично ідентичними позашляховиками.

Цінова стратегія додатково ускладнює ситуацію: базова ціна CX-70 2025 року відповідає ціні моделі CX-90 2024 року, хоча, незважаючи на більшу місткість салону, модель CX-90 пропонується за меншою ціною, ніж вихідна модель CX-90. Деталі цін на CX-80 поки що не розкриті, але очікується, що вони будуть вищі, ніж у CX-60.

Ексклюзивно для європейського ринку CX-80 пропонує дизельний двигун - 3,3-літрову рядну "шістку" з м'якою гібридною технологією, аналогічно до свого меншого супутника CX-60. Завдяки 250 кінським силам і 406 ньютон-метрам крутного моменту, цей дизельний варіант вражає продуктивністю, прискорюючись до 100 кілометрів за годину за 8,4 секунди і досягаючи максимальної швидкості 218 кілометрів на годину.

Новенька Mazda CX-80 позиціонує себе як раціональний вибір

Крім того, клієнти можуть вибрати гібридну версію, яка використовує 2,5-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун у поєднанні з електродвигуном, забезпечуючи загальну потужність 323 к.с. та 369 ньютон-метрів крутного моменту. З розгоном від 0 до 100 кілометрів за годину за 6,8 секунди і максимальною швидкістю 195 кілометрів на годину, PHEV версія забезпечує запас ходу 53 кілометри завдяки літій-іонній батареї об'ємом 17,8 кіловат-годин.

CX-80 доступна в конфігураціях з шістьма або сімома сидіннями і може похвалитися різноманітними варіантами інтер'єру, включаючи наскрізну або центральну консоль для другого ряду сидінь. Стандартні функції на всіх рівнях комплектації включають трьохзонний клімат-контроль, 12,3-дюймовий сенсорний екран і відповідну панель приладів, доповнені преміальними особливостями, такими як вентильовані передні сидіння, аудіосистема Bose, 20-дюймові диски і технологія Mazda Kinematic Posture Control (KPC).

Новенька Mazda CX-80 позиціонує себе як раціональний вибір

Об'єм багажника варіюється від 258 до 1972 літрів в залежності від розкладення сидінь. Опціональні задні електроприводні двері додають комфорту.

Позиціонуючись як конкурент відомих розкішних позашляховиків, таких як BMW X5, Audi Q7 і Mercedes GLE, CX-80 втілює вихід Mazda на європейський ринок, пропонуючи задньопривідну платформу з поздовжнім розташуванням двигунів, аналогічно до CX-60. Як нова флагманська модель Mazda в Європі, CX-80 свідчить про перехід від застарілої моделі 6 седану/универсалу і передбачає цілеспрямоване спрямування на зростаючий сегмент SUV.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке