Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Голова Polestar представив майбутній шлях бренду після відчуження від Volvo

За період з 2020 року, як другий продукт шведського бренду, що належить Geely, електрокар здобув понад 150 000 продажів у 26 країнах світу і недавно був значно оновлений за рахунок нових конфігурацій приводу і технічних можливостей. Хоча Polestar 2 планує завершити свій життєвий цикл приблизно у 2027 році, Інгенлат розкрив, що його не замінять безпосередньо, що свідчить про значну трансформацію для того, що було одним із найпопулярніших електрокарів протягом останніх чотирьох років.

"Замість цього", сказав Інгенлат, "це буде Polestar 7", підтверджуючи зобов'язання бренду до послідовності у найменуванні моделей після випуску суперкара 6 у 2026 році. Хоча деталі щодо наступника Polestar 2 залишаються невідомими на цьому ранньому етапі, Інгенлат підкреслив: "Ми можемо обговорити конкрети нової моделі, коли настане час".
Він вказав, що майбутній автомобіль буде займати аналогічну позицію в лінійці Polestar, але підкреслив важливість уникнення стагнації і сприяння інноваціям. "Присвоюючи новому наступнику інший номер", пояснив Інгенлат, "ми визволяємося від обмежень попередніх ітерацій, відкриваючи двері для нових ідей та досягнень".

Він попередив про пастки продовження ідентичних моделей через послідовні покоління, зауваживши, що такі практики можуть гальмувати прогрес та творчість. "Незважаючи на те, наскільки привабливим є дотримання традиційної категоризації, схожої на модель 'Golf' від Volkswagen", додав Інгенлат, "це в кінцевому підсумку гальмує інновації, обмежуючи нас в межах заздалегідь визначених меж. Прийняття змін є надзвичайно важливим, особливо коли ми рухаємося в область подвійної кількості поколінь, де стагнація стає загрозою".
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке