Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

На окремі кросовери T-Roc в Україні оголошено спеціальне ціноутворення з вигодою до -9%

В минулому році, до речі, ці авто зайняли 1 місце за обсягами продажу серед кросоверів з ДВЗ.

Таким чином, модель продовжує кувати історію власного успіху із безпомилково впізнаваним силуетом після свого оновлення в 2022 році.

З метою додаткового стимулювання продажів цієї весни було оголошено про старт спеціального ціноутворення на автомобілі T-Roc 2023 року в комплектаціях Style, Sport та R-Line, що вже знаходяться на складах в Україні. Пропозиція включає цінову вигоду до -9%, що в фінансовому еквіваленті складає знижки від 70 000 грн до майже 170 000 грн.

Нагадаємо, кросовери T-Roc в Україні серійно оснащені цифровою панеллю приладів, адаптивним круїзом та іншими асистентами водія ( в тому числі асистентом паркування), бездротовим AppConnect, мультифункціональним шкіряним кермом з підігрівом, двозонним клімат-контролем та іншими опціями.

На складах в Україні можна знайти автомобілі в базових комплектаціях та з вже встановленими на європейському заводі-виробнику додатковими опціями, такими як дизайн-пакет «Black Style», асистент дальнього світла Light Assist, фари IQ.LIGHT (світлодіодна матрична оптика), спортивні сидіння та інше. Є достатній вибір за кольорами, окрім звичайних варіантів в наявності T-Roc в двокольоровому виконанні.

Модель доступна у нас виключно з переднім приводом та двигуном 1.4 TSI з 8-ступ. АКП на 150 к.с. з високим крутним моментом 250 Нм при 1500-4000 об/хв.

Строк дії цінової спецпропозиції обмежено 30 квітня 2024 року або до розпродажу акційних складських автомобілів.

Консультація та замовлення в салонах офіційний дилерів Volkswagen «Автодім Атлант»:

  • Автодім Атлант Київ Захід (м. Київ, Вацлава Гавела, 4, 044 391 44 44)
  • Автодім Атлант Київ Схід (м. Київ, Дніпровська набережна, 16, 044 536 9 536)
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке