Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Водій Ford F-150 Lightning повідомляє про вражаючі 97% заряду батареї після пробігу в 150 000 км

За менш ніж два роки, проїхавши майже 150 000 км, власник Ford F-150 Lightning 2022 року, відомий як Helium на форумі F150LightningForum, отримав позитивний досвід.

Примітно, що батарея електромобіля все ще може похвалитися чудовим станом здоров'я на рівні 97%, що нагадує стан двигуна у традиційних автомобілях. Підтримання такого високого рівня працездатності батареї на пробігу майже 160 000 км може заохотити більше людей замислитися про придбання електромобіля, підкреслюючи стійкість і надійність трансмісії F-150 Lightning. Хоча погіршення стану батареї зазвичай призводить до зменшення запасу ходу, стратегічні практики власника щодо заряджання та різноманітні подорожі не мали значного впливу на продуктивність.

Незважаючи на те, що деякі користувачі форуму повідомляють про подібне погіршення стану батареї з меншою кількістю миль, історія успіху Helium слугує свідченням довговічності F-150 Lightning. Однак важливо зазначити, що індивідуальний досвід може відрізнятися, і тільки час покаже, чи залишиться стан батареї цього власника стабільним протягом тривалого часу.

Водій Ford F-150 Lightning повідомляє про вражаючі 97% заряду батареї після пробігу в 150 000 км
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке