Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Rivian представляє компактний електричний позашляховик R3

Під час презентації свого нового позашляховика R2, інноваційний автовиробник представив меншу та доступнішу версію - R3. Генеральний директор Rivian RJ Scaringe висловив свій ентузіазм на заході, заявивши: "Ми в захваті від унікальних пропозицій R3, який базується на фундаменті R2, представляючи наше бачення компактного кросовера".

R2 вже зменшився в розмірах порівняно з першою моделлю позашляховика Rivian - R1S. Однак R3 робить ще один крок вперед у компактності. За словами Скарінга, колісна база R3 на п'ять дюймів коротша, ніж у R2. Незважаючи на різницю в розмірах, R2 і R3 побудовані на одній платформі і пропонують вибір між одно-, дво- і тримоторними конфігураціями.

Rivian представляє компактний електричний позашляховик R3

З точки зору дизайну, R3 більше тяжіє до спортивної естетики піднесеного хетчбека, відрізняючись від R2 підйомним заднім склом. Крім того, він може похвалитися переднім багажником і не одним, а двома відділеннями для рукавичок. Для тих, хто шукає припливу адреналіну, у R3 також буде більш спортивний варіант - R3X, який характеризується тримоторною установкою, більшими колесами та вищим дорожнім просвітом, що нагадує компактний ралійний автомобіль.

Хоча подробиці про R3 все ще тримаються в таємниці, Rivian повідомив, що ціна на нього буде нижчою, ніж на R2, і становитиме 45 000 доларів. Очікується, що R2 вийде на ринок у першій половині 2026 року, тому ентузіастам доведеться запастися терпінням, щоб дочекатися появи R3.

Rivian представляє компактний електричний позашляховик R3
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке