Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Mercedes оголошує про запуск ультра-розкішної серії Mythos

Під час презентації фінансових результатів за 2023 рік генеральний директор Mercedes Ола Каелленіус офіційно повідомив, що перша модель розкішної серії "Mythos" буде представлена наступного року.

Спочатку натякаючи на травень 2022 року, компанія тонко натякнула, що прем'єрний автомобіль буде ітерацією SL. Ранні візуальні зображення, оповиті таємницею, натякали на дизайн спідстера з гондолами, розташованими за сидіннями.

Минулого року шеф-дизайнер Mercedes Горден Вагенер у своєму Instagram-пості представив концепт Mercedes-Maybach SL. Автомобіль мав знакову стоячу емблему Mercedes, поліровану решітку радіатора Maybach та чорний капот з візерунком логотипу Maybach.

Деталі про модель все ще обмежені, але в 2022 році Mercedes згадував, що серія Mythos буде складатися з "обраної кількості" ексклюзивних авто, доступних лише для найвідданіших шанувальників і колекціонерів Mercedes-Benz.

Очікується, що концептуальний Mercedes-Maybach SL буде поєднувати в собі розкіш і продуктивність, не зосереджуючись виключно на гоночних здібностях, як Mercedes-AMG GT Black Series. Його дизайн буде відповідати концепції Maybach.

Автовиробник прагнутиме до балансу, подібного до підходу Alpina до розкоші та продуктивності, бренду, який BMW нещодавно приєднав до свого складу.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке