Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Ферстаппен домінує завдяки блискавичному колу на тестах Формули-1

Повторення мантри "це лише тестування" не зменшує занепокоєння, коли Макс Ферстаппен фінішує першого дня в Бахрейні на секунду швидше за будь-якого суперника, що є раннім попереджувальним сигналом про те, що 2024 рік може стати роком домінування однієї команди.

Цього місяця на тлі суперечок навколо боса команди Крістіана Хорнера Red Bull представила свій останній болід RB20, що свідчить про сміливу зміну стратегії дизайну після того, як команда домінувала майже у всіх 22 минулорічних перегонах.



Команда Red Bull, очолювана дизайнером Едріаном Ньюї, ймовірно, включила в нову модель RB20 аспекти дизайну "нульової боковинки" з моделей W13 і W14, від яких відмовилася команда Mercedes. Цей крок можна вважати провокаційним.

 Триразовий чемпіон світу Макс Ферстаппен продемонстрував свою майстерність за кермом RB20, завершивши день на 1,14 секунди попереду найближчого конкурента, Ландо Норріса з McLaren. За дві сесії він проїхав 143 кола без жодних проблем з надійністю.

 Хоча багато факторів, таких як паливні навантаження, налаштування двигуна та мінливі умови траси протягом дня, залишаються невідомими, очевидне задоволення на обличчі гоночного інженера Джанп'єро Ламбьязе, коли Ферстаппен показав свій найкращий час, свідчить про впевненість команди в прогресі, досягнутому в міжсезоння.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке