Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Оголошено спеціальні ціни на обмежену кількість кросоверів Skoda Kodiaq

Починаючи з 12 лютого Skoda Kodiaq 2024 модельного року можна придбати зі знижкою 38 тис. грн*.

Знижка 38 тис. грн* діє на автомобілі Skoda Kodiaq 2,0 TSI 132кВт (180 к.с.) 7DSG 4x4; 2,0 TDI CR 110кВт (150 к.с.) 7DSG 4x4 в комплектації Ambition, Style, L&K і Sportline, а також 2,0 TDI CR 147кВт (200 к.с.) 7DSG 4x4 в комплектації Style, L&K і Sportline. Пропозиція доступна для обмеженої кількість автомобілів, які знаходяться на складі в Україні.

Оновлений Skoda Kodiaq був презентований у 2021 році, майже через п’ять років після випуску першої моделі. Автовиробник зробив його дизайн ще більш виразним, удосконаливши також аеродинаміку автомобіля. Škoda Kodiaq стандартно оснащується Full LED оптикою та опціонально – матричними фарами. Задній спойлер, пофарбований у глянцевий чорний колір, візуально подовжує корпус Kodiaq. В ансамблі з боковими «плавничками», чию конструкцію було запозичено з авіабудування, він покращує загальну аеродинаміку автомобіля, знижуючи викиди СО2. Задні ліхтарі оновленого Kodiaq мають вже знайому кристалічну структуру, виконані повністю у технології Full LED, встановлюються навіть у базовій комплектації та оснащуються динамічними покажчиками повороту.

skoda

Приладова панель і дверні карти оздоблені декоративними накладками, що імітують матовий алюміній у комплектації Ambition або мають геометричний малюнок у комплектації Style. Версії Style та L&K мають спортивні хромовані дверні ручки. Внутрішнє світлодіодне освітлення охоплює також простір для ніг водія і переднього пасажира і включає десять кольорових схем. Відділення для речей у передніх дверях підсвічується білим світлом, а при відкритті дверей водія чи переднього пасажира на землю поряд з автомобілем проектується логотип Skoda. Світлодіодне освітлення салону для версій Style, L&K і Sportline є частиною стандартного оснащення.

Цифрова панель приладів з 10,25-дюймовим дисплеєм та чотирма варіантами оформлення доступна у якості опції для всіх комплектацій. Власники Kodiaq версії Sportline мають можливість обрати додатковий варіант оформлення цифрової панелі - Sport. Набір систем допомоги включає покращену версію системи Crew Protect Assist (проактивний захист водія та переднього пасажира), що реагує на транспортні засоби, які загрожують наїздом ззаду.

Вихід Kodiaq у 2016 році поклав початок успішній кампанії з продажів кросоверів Skoda. Завдяки виразній мові дизайну і прекрасному співвідношенню ціни і якості, цей автомобіль відразу підкорив серця покупців, автомобільних експертів і преси. Як символ універсальності та інновацій, Skoda Kodiaq завоював серця понад восьмисот тисяч клієнтів на шістдесяти ринках по всьому світу і отримав численні престижні нагороди.

* Пропозиція діє з 12.02.2024 року і до 29.02.2024 року (або до реалізації останнього автомобіля) на автомобілі, що знаходяться на складах в Україні, крім тимчасово окупованих територій Донецької, Запорізької, Луганської та Херсонської областей та Автономної Республіки Крим. Розмір вигоди при придбанні автомобілів Skoda Kodiaq 2,0 TSI 132кВт (180 к.с.) 7DSG 4x4; 2,0 TDI CR 110кВт (150 к.с.) 7DSG 4x4 в комплектації Ambition, Style, L&K і Sportline, а також 2,0 TDI CR 147кВт (200 к.с.) 7DSG 4x4 в комплектації Style, L&K і Sportline розрахований від рекомендованої роздрібної ціни станом на 12.02.2024 року. Сума вигоди в гривні змінюється прямо пропорційно зміні офіційного курсу долара США до гривні, встановленого НБУ на дату оплати.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке