Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Під цією обкладинкою ховається Мустанг із підписом RTR (ВІДЕО)

Компанія Ford влаштувала грандіозне святкування у Шарлотті, Північна Кароліна, з нагоди 60-річчя Mustang. Під час заходу було представлено інформацію про новий ювілейний пакет 60-річчя для GT, а також показано перший погляд на майбутню версію Mustang. Однак особливу увагу привернула номенклатура фотографії, розміщеної на медіа-платформі компанією Ford, що вказує на можливу співпрацю з RTR.

Цікавість усіх, хто сподівався на нові моделі GT350 або GT500, зосереджується на натяках Ford про "нове поповнення в стайні Mustang". Хоча жодних конкретних деталей не було розголошено, фотографія, спочатку позначена як "RTR Fun 03b", була перейменована на "MustangTeaser", що може вказувати на серйозні плани компанії.

Інтрига збільшується, а запити щодо змін у назві та інші оновлення направлені до автовиробника.

Тим часом, сьоме покоління Ford Mustang RTR пропонується у трьох версіях: Design Package, Spec 1 з покращеною підвіскою та Spec 2 з додатковими компонентами. Однак відсутня версія Spec 3 з нагнітачем, що можливо, буде представлена у майбутньому, як підтверджує оригінальна назва файлу "RTR Fun 03b".

Питання про намір Ford співпрацювати з RTR залишається відкритим, проте існуюче партнерство надає підстави для припущень. Зміна назви фотографії лише підсилює очікування співпраці, можливої наступного року.

 
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке