Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Майбутня гібридна Honda Prelude вражатиме своїми характеристиками та дизайном

На минулорічному Токійському автосалоні Honda представила концепт Honda Prelude Concept, який сигналізував про намір випустити елегантне дводверне гібридне купе. Новий звіт від Best Car Web розкриває деякі технічні характеристики, розміри і приблизну ціну майбутньої моделі.

Головний інженер Honda Томоюкі Ямагамі підтвердив наявність гібридної силової установки, що може вказувати на її значення як попередника майбутньої електричної лінійки бренду. Best Car припускає, що вона буде оснащена тим же 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном e:HEV, що й гібриди Accord і Civic, зі сумарною потужністю близько 207 к.с., що трохи перевищує показники обох попередників. Для порівняння, остання ітерація Prelude у 2001 році мала 200 к.с. на американському ринку.

За звітами, Prelude матиме довжину близько 169,3 дюйма, ширину 70,5 дюйма і висоту 51,2 дюйма, з колісною базою 101,4 дюйма. Це робить його більшим за Mazda MX-5 Miata за довжиною 154,1 дюйма та майже таким самим за розмірами як Toyota GR86, а також майже ідентичним за колісною базою.

Майбутня гібридна Honda Prelude вражатиме своїми характеристиками та дизайном

Позиціонуючись як преміум-пропозиція порівняно з Toyota, Prelude, ймовірно, буде коштувати в Японії від 4,2 до 4,5 мільйонів єн (27 325 - 29 277 доларів США за сучасним обмінним курсом). Це дещо дорожче, ніж ціна GR86, яка варіюється від 2,9 до 3,6 мільйонів єн (від 18 867 до 23 422 доларів США). Однак, зважаючи на репутацію видання Best Car, читачам рекомендується ставитися до цієї інформації з увагою.

Запланований на другу половину 2025 року, Prelude може не виправдати очікувань стати найбільш динамічним спортивним автомобілем. Крім того, його доступність у Сполучених Штатах залишається невизначеною, хоча Honda розробляє як лівосторонню, так і правосторонню версії, що може вказувати на можливий випуск в США. Однак офіційного підтвердження від автовиробника поки немає.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке