Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Aston Martin розглядає можливість створення потужного суперпозашляховика 4x4, який кине виклик "Дефендеру"

Згідно з інформацією, отриманою від видання Autocar, Aston Martin досліджує можливість створення міцного і високопродуктивного суперпозашляховика 4x4, який зможе конкурувати з Mercedes G-Class.

Хоча концепції дизайну цього амбітного проекту наразі перебувають на розгляді всередині компанії, Aston Martin ще не ухвалив остаточного рішення щодо потенційного виробництва свого другого позашляховика.

Цей можливий повнопривідний автомобіль, відомий під внутрішньою назвою "Проект Рембо", бере своє натхнення з легендарного Lamborghini LM002, що поєднує виняткову прохідність в бездоріжжі з розкішшю, що є синонімом Aston Martin.

Голова правління Лоуренс Стролл наголошує на необхідності надійного бізнес-обґрунтування перед затвердженням проекту. Проте успіх позашляховика Aston Martin DBX, який наразі є найбільш продаваною моделлю компанії, і постійна популярність Mercedes G-Class, безперечно, впливають на рішення компанії.

Звіти свідчать про обмежений обсяг виробництва на рівні 2500 одиниць, щоб зберегти ексклюзивність. Місце виробництва ще не визначено, але ймовірно, що завод у Сент-Атані може бути вибраним.

Інсайдери припускають, що новий 4x4 може спільно використовувати платформу з DBX, використовуючи його трансмісію і значний потенціал, можливо, з 4,0-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом від Mercedes, схоже на AMG-версію G-Class.

Повернення уваги Aston Martin до автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння відбувається паралельно з можливим представленням нового позашляховика з V8, оскільки компанія нещодавно відклала свій дебютний електромобіль через стабільний попит на автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння.

Стролл підкреслює важливість гібридних силових установок як перехідного кроку до повної електрифікації, що задовольняє потреби споживачів, які шукають як електричну ефективність для міського водіння, так і захоплюючий досвід традиційних спортивних автомобілів на відкритих дорогах.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке