Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Ineos Grenadier 1924: Вираз вдячності за століття Belstaff

Відомо, що з'являться лише 1 924 екземпляри авто. Цей унікальний повнопривідний автомобіль, доступний для замовлень з 26 червня, гармонійно поєднує в собі модні тенденції та автомобільну майстерність.

Ця співпраця має глибоке значення. Компанії Ineos Automotive та Belstaff, засновані мільярдером сиром Джимом Реткліффом, мають багато спільного. Навіть назви оснащення, Trailmaster та Fieldmaster, відзначають вшанування відомим моделям курток Belstaff.

Ineos Grenadier 1924: Вираз вдячності за століття Belstaff

Серед інших особливостей варто відзначити модель Grenadier 1924, яка відрізняється відтінком "Чарівний гриб", чорною даховою конструкцією та докладно продуманими зовнішніми акцентами, такими як хромована чорна решітка радіатора та темно-сірі настилки на поріг. Ексклюзивні двоколірні 17-дюймові легкосплавні диски з алмазним фінішем додатково підкреслюють його привабливість.

Кожен Grenadier 1924 має унікальні розпізнавальні ознаки, включаючи логотип Belstaff та індивідуальний виробничий номер, що підкреслюють його ексклюзивність.

Всередині комфорт поєднується з функціональністю, взятою з розкішного видання Fieldmaster, включаючи розкладні "сафарі-вікна", обігрів передніх сидінь, камеру заднього виду та 12,3-дюймовий сенсорний дисплей. Однак Grenadier 1924 відрізняється темно-зеленими акцентами, які прикрашають приладову панель, центральну консоль та верхню панель управління, випромінюючи витонченість на кожному кроці.

Ineos Grenadier 1924: Вираз вдячності за століття Belstaff

Grenadier 1924 оснащений 3,0-літровими двигунами BMW, доступними у бензиновому та дизельному виконаннях, у поєднанні з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF та постійним повним приводом, обіцяючи вражаючі характеристики продуктивності.

Презентація автомобіля відбудеться 24 травня на святкуванні століття Belstaff, а прийом замовлень стартує 26 червня, з незабаром оголошенням деталей цін, запрошуючи ентузіастів стати власниками частини історії автомобілебудування та моди.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке