Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Nissan стимулює дилерів до реалізації автомобілів з втратою

Середня ціна на новий авто залишається стабільною приблизно на рівні 47 000 доларів. Початково автовиробники мали домінування на ринку через обмеження, пов'язані з пандемією, що спричинило перевищення попиту над пропозицією. Проте ця ситуація вже минула. Запаси нових авто зростають, особливо в Nissan, де є майже 100-денний запас свіжих моделей. Компанія намагається прискорити продажі, дозволяючи дилерам реалізувати свої моделі 2024 року з втратою.

У меморандумі, розісланому дилерам і отриманому виданням Automotive News, Nissan заявляє, що дозволяє своїм дилерам знижувати ціни на моделі 2024 року на 10% нижче ціни за рахунком-фактурою. Ймовірно, Nissan прагне звільнити наявні запаси для випуску нових моделей 2025 року, таких як новий Kicks. Крім того, дилери мають право пропонувати знижки до 15% на семирічну Armada другого покоління.

"Протягом останніх шести місяців ми прийшли до висновку, що не існує такої речі, як невдалий угода з Nissan", - повідомив джерело в дилерському центрі Automotive News. "Якщо хтось зацікавлений у придбанні автомобіля, ми йдемо на зустріч і укладаємо угоду".

Проблеми зі запасами Nissan виникли після того, як компанія місяць тому оголосила про високі продажі в першому кварталі. Протягом перших трьох місяців продажі зросли на 8,5% після високих результатів 2023 року. Проте, компанія відмітила спад у продажах автопарку. Незважаючи на те, що минулий рік завершився прибутковим зростанням продажів на 22,2% у порівнянні з 2022 роком, Nissan продовжує боротися з надлишковими запасами.

Не очікуйте знижок на популярні моделі, такі як GT-R, чи на висококласні комплектації, наприклад, Pathfinder Platinum 2024 року вартістю 52 000 доларів США. Дилери повідомили Automotive News, що зосередяться на знижках для повільно рухаючихся моделей і менш оснащених комплектацій.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке